ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Μια 62χρονη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Ισπανία: Μια 62χρονη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Μια 62χρονη Ισπανίδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ενθαρρύνει τις γυναίκες στην ηλικία της να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, εφόσον το επιθυμούν.

Η Λίνα Άλβαρεθ πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Lucus Augusti στην πόλη Λούγο στη βορειοδυτική Ισπανία την Τρίτη κρατώντας στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί. Η ίδια υποστήριξε ότι νιώθει υπέροχα.

Η 62χρονη είπε επιπλέον ότι η υγεία της κόρης της, της Λίνας, που γεννήθηκε την 10η Οκτωβρίου κι μοιράζονται το ίδιο όνομα, είναι εξαιρετική. Η μικρούλα γεννήθηκε με καισαρική και βάρος 2 κιλά και 400 γραμμάρια.

Το πρώτο παιδί της Αλβάρεθ, σήμερα ηλικίας 27 ετών, είχε γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση. Το δεύτερο παιδί της είναι σήμερα ηλικίας 10 ετών. Τόσο η δεύτερη όσο και τρίτη της εγκυμοσύνη ήταν αποτέλεσμα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η Αλβάρεθ, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, επισήμανε ότι οι γυναίκες που βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση προκειμένου να γεννήσουν ένα παιδί δεν θα πρέπει να φοβούνται να το κάνουν, προσθέτοντας ότι πρέπει να αφήνουν την φύση κι όχι τους γυναικολόγους να το αποφασίζουν.

Σχετικές ειδήσεις