ΚΟΣΜΟΣ

Το ζευγάρι που σπέρνει το θάνατο: Αυτό το ανδρόγυνο έχει σκοτώσει πάνω από 800 άτομα! (pics)

Το ζευγάρι που σπέρνει το θάνατο: Αυτό το ανδρόγυνο έχει σκοτώσει πάνω από 800 άτομα! (pics)

Έχουν επιλέξει ένα... περίεργο επάγγελμα για να ζήσουν την οικογένειά τους.

Ο Ace και η Sheila είναι ανδρόγυνο και κατοικούν με τα παιδιά τους στη Μανίλα των Φιλιππίνων, ωστόσο έχουν επιλέξει ένα... περίεργο επάγγελμα για να ζήσουν την οικογένειά τους.

Κάνοντας πράξη την προτροπή του ιδιόρρυθμου προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να δολοφονήσουν 100.000 εμπόρους ναρκωτικών, το ζευγάρι έχει σκοτώσει μέχρι σήμερα 800 άτομα, με αμοιβή 100 δολάρια το κεφάλι, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τον Ace και την Sheila, υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας τους δίνει την εντολή και τον στόχο. Εκείνοι έχουν μόνο τρεις μέρες τον εντοπίζουν και τον εκτελούν.

Όταν πρόκειται για άνδρα, πολλές φορές αναλαμβάνει δράση η Sheila, προσεγγίζοντας το υποψήφιο θύμα ως χορεύτρια σε κλαμπ ή θαμώνας που αναζητά συντροφιά.

«Δεν τους πυροβολούμε μόνο μια φορά, αλλά πολλές φορές μέχρι να σιγουρευτούμε ότι έχουν πεθάνει», δήλωσε το ζευγάρι στην Daily Mail.

«Από την αρχή, όταν ξεκίνησα τη δουλειά, ήξερα ότι ήταν πολύ επικίνδυνη. Αλλά αν δεν το κάνω, τότε παίρνω ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο, αφου δεν θα μπορέσω να ταΐσω την οικογένειά μου» αναφέρει ο Ace, προσθέτοντας ότι αν αρνηθεί τη δουλειά είναι πιθανό να τον σκοτώσει το ίδιο του το αφεντικό.

«Όταν πας στο σπίτι, και βλέπεις τα παιδιά σου, αισθάνεσαι ενοχές» δηλώνει η Sheila, «αλλά τότε λέω στον εαυτό μου αυτός που σκότωσα είναι πολύ κακό άτομο. Πολλές ζωές θα είχαν χαθεί αν δεν σκοτωνόταν. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να πεθάνει».

Οι δυο τους αποτελούν μόνο μια από τις δεκάδες συμμορίες δολοφόνων που έχουν δολοφονήσει μέχρι σήμερα περίπου 4.000 εμπόρους ναρκωτικών.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις