ΚΟΣΜΟΣ

Η Σούζαν Σάραντον «κατακεραυνώνει» Χίλαρι: Δεν ψηφίζω με το... αιδοίο μου!

Η Σούζαν Σάραντον «κατακεραυνώνει» Χίλαρι: Δεν ψηφίζω με το... αιδοίο μου!

Κάθε άλλο παρά την κατάλληλη γυναίκα για την προεδρία των ΗΠΑ θεωρεί τη Χίλαρι Κλίντον η Σούζαν Σάραντον, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να «χαραμίσει» την ψήφο της στην υποψήφια των Δημοκρατικών.

Και αυτό γιατί όπως ξεκαθάρισε η δημοφιλής ηθοποιός και ακτιβίστρια, «δεν ψηφίζω με το αιδοίο μου»!

Τόνισε μάλιστα ότι «θέλω την κατάλληλη γυναίκα» για πρόεδρο, ωστόσο «υπάρχουν πολλές ικανότερες γυναίκες από τη Χϊλαρι» για το Λευκό Οίκο.

«Θέλω την κατάλληλη γυναίκα. Υπάρχουν σπουδαίες γυναίκες που μπορούν να ηγηθούν του μεγάλου μας κράτους», δήλωσε η 70χρονη πλέον Σούζαν Σάραντον, σε συνέντευξή της στο BBC, συμπληρώνοντας: «Δεν γνωρίζω πως αισθάνεστε για την παρουσία μίας γυναίκας υποψήφιας, αλλά εγώ δεν ψηφίζω με το αιδοίο μου. Αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο και δεν επιθυμώ να ξοδέψω άλλο το χρόνο μου».

«Ανησυχώ για τους πολέμους, ανησυχώ για τη Συρία, ανησυχώ για όλα συμβαίνουν. Ανησυχώ για το περιβάλλον», κατέληξε, θέλοντας να αναδείξει τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον κόσμο τη δεδομένη χρονική στιγμή, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, η οποία τα Χριστούγεννα είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτά τη χώρα μας για το προσφυγικό.

Σχετικές ειδήσεις