ΚΟΣΜΟΣ

Αμερικανικές εκλογές 2016: Tweet ηττημένου από τη Χίλαρι - Πού βλέπει τα αποτελέσματα

Αμερικανικές εκλογές 2016: Tweet ηττημένου από τη Χίλαρι - Πού βλέπει τα αποτελέσματα

Αμερικανικές εκλογές αποτελέσματα:Λίγες ώρες απομένουν για να δούμε ποιος θα είναι ο45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.Ντόναλντ ΤραμπήΧίλαρι Κλίντον- Μάχη στήθος με στήθος.

«Αυτή η ομάδα έχει κάνει τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είναι υπερήφανη. Ό,τι κι αν γίνει απόψε, σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε η πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ στο Twitter.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών παρακολουθεί τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών με την οικογένειά της, σε σουίτα του ξενοδοχείου Peninsula στο Μανχάταν.

Μαζί με τον σύζυγό της και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, η Χίλαρι ετοιμάζει τον λόγο της (άγνωστο ακόμα αν θα είναι νικητήριος ή όχι) σύμφωνα με όσα δήλωσε βοηθός της στο CNN. Μαζί τους τα όσα πρόκειται να πει (προφανώς ετοιμάζονται δυο εκδοχές, μια για τη νίκη και μια για την ήττα) άρχισαν να «δουλεύουν» από τις 19:30 οι στενοί συνεργάτες της υποψήφιας προέδρου.

Στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης όπου βρίσκονται οι Κλίντον είναι και η κόρη τους Τσέλσι με τον σύζυγό της Μαρκ Μεζβίνσκι και τα παιδιά τους, η Σάρλοτ και ο Έινταν, τα δυο εγγόνια του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. Η μικρή Σάρλοτ μάλιστα φορά ένα φορεματάκι με το γράμμα H (από το Hillary).

Παρόντες και άλλοι βοηθοί του ζεύγους Κλίντον, όπως οι Τίνα Φλούρνου, Τζον Ντέιβιτσον, Τζένιφερ Παλμιέρι, Χούμα Αμπεντίν, Έιντελ Ουράν, Νικ Μέριλ, Καπρίτσια Μάρσαλ και Φίλιπ Ρέινς.

Για τους... καλεσμένους της, η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προβλέψει να υπάρχει μπουφές, όπου σερβίρεται σολομός, βραστά καρότα και πίτσα για χορτοφάγους μεταξύ άλλων. Επίσης, για επιδόρπιο υπάρχει creme brulee και πάλι για... χορτοφάγους!

Δείτε LIVE ποιος κερδίζει τις κρίσιμες πολιτείες

Δείτε εδώ την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, όπως την καταγράφει η Google:

Σχετικές ειδήσεις