ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή τραμ στο Λονδίνο: «Υπάρχουν νεκροί»

Ανατροπή τραμ στο Λονδίνο: «Υπάρχουν νεκροί»

«Υπάρχουν απώλειες ζωής», ανακοίνωσε η αστυνομία, σε νεότερη ενημέρωσή της για την ανατροπή τραμ που συνέβη στο νότιο Λονδίνο, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (08/11).

Το τραμ, που αποτελούνταν από δύο συρμούς, ανετράπη λίγο μετά τις 06:00 το πρωί (τοπική ώρα) σε τούνελ, στην περιοχή Κρόιντον του νότιου Λονδίνου.

london4

«Ένας αριθμός ατόμων διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι και δυστυχώς πρέπει να σας πω ότι υπάρχουν απώλειες ζωής», δήλωσε ο αστυνομικός Ρόμπιν Σμιθ. «Όλοι μαζί εργαζόμαστε για να απεγκλωβίσουμε δύο άτομα που παραμένουν παγιδευμένα».

london9

Αρχικά οι αρχές έκαναν λόγο για πέντε εγκλωβισμένους και δεκάδες τραυματίες αλλά στην πορεία, οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν κάποια άτομα.

@RachelMirrorVid @DailyMirror here you go, I can't actually see the tram though pic.twitter.com/mwz56sxacI

— Hannah Collier (@HannahCollier1) November 9, 2016

«Ενημερωθήκαμε γύρω στις 6:10 π.μ. (08:10 ώρα Ελλάδας) ότι ένα τραμ έχει ανατραπεί στην οδό Άντισκομπ στο Κρόιντον», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, κάνοντας λόγο για σοβαρό επεισόδιο.

london8

Αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος ενώ οι Αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Σύμφωνα με το Sky News πέντε άνθρωποι παγιδεύτηκαν κατά την ανατροπή του τραμ μέσα σε μια σήραγγα. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι ασχολείται με ένα ατύχημα σε στάση του τραμ, αλλά δεν παρείχε άλλες πληροφορίες.

Από την πλευρά της η υπηρεσία μεταφορών του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι το τραμ που ανετράπη αποτελούνταν από δύο συρμούς.

Αυτόπτης μάρτυρας που μένει στην περιοχή, ανέφερε ότι είδε ανθρώπους να μεταφέρονται με φορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, 50 άνθρωποι έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: standard.co.uk, sky news

Σχετικές ειδήσεις