ΚΟΣΜΟΣ

Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του Σουμάχερ; Διαβάστε ποια είναι η αλήθεια

Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του Σουμάχερ; Διαβάστε ποια είναι η αλήθεια

Οι φίλοι της Φόρμουλα 1 «κρέμονται από τα χείλη» του Ρος Μπράουν, κάθε φορά που ως παλαιός συνεργάτης και φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ, μιλά για θετικά σημάδια και βελτίωση της υγείας του οδηγού που αγαπήθηκε από εκατομμύρια φιλάθλους.

Λίγες όμως ημέρες πριν, σε συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα The Guardian, δείχνει μάλλον να «οπισθοδρομεί» από τις θετικές του δηλώσεις.

«Τον επισκεπτόμαστε συχνά και ελπίζουμε και προσευχόμαστε ότι μια μέρα θα ανακάμψει. Αναφέρεται ότι είπα πως η υγεία του βελτιώνεται και δεν ήταν αυτό που πραγματικά εννοούσα. Η οικογένεια του φροντίζει για την ανάρρωση του μακριά από τη δημοσιότητα και εγώ αυτό πρέπει να το σεβαστώ. Έτσι, δεν θέλω να σχολιάσω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, πέρα από το γεγονός ότι είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα δούμε τον Μίκαελ κάποια στιγμή στο μέλλον όπως τον γνωρίσαμε».

Ross Brawn

Αναφερόμενος στη στιγμή που ενημερώθηκε για το τραγικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ πριν από τρία χρόνια, έπειτα από το οποίο έπεσε σε κώμα και από το οποίο ανακάμπτει σιγά-σιγά, ο Μπράουν δήλωσε: «Ταξίδευα προς τη Σκωτία για το νέο έτος όταν μου τηλεφώνησε η προσωπική του βοηθός. Αμέσως ακυρώσαμε τα σχέδιά μας και πήγαμε να τον δούμε από κοντά. Ήταν μια τραγικά τραυματική εμπειρία για την οικογένεια του και συγκλονιστικό για εμάς. Ο Μίκαελ είχε ένα τόσο ισχυρό χαραχτήρα και καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής του καριέρας υπέφερε μόνο από ένα σπασμένο πόδι. Η ειρωνεία του να συμβεί όλο αυτό κατά τη διάρκεια της ήσυχης ζωής του εκτός Φόρμουλα 1 ήταν τρομερή».

Source: TheGuardian.com

Σχετικές ειδήσεις