ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρές εικόνες - Η απόλυτη φρίκη: Έβαλαν φωτιά σε 7χρονο που έκλεψε για να φάει

Σκληρές εικόνες - Η απόλυτη φρίκη: Έβαλαν φωτιά σε 7χρονο που έκλεψε για να φάει

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Με τον πιο φρικτό και απάνθρωπο τρόπο... «τιμώρησαν» ένα 7χρονο πεινασμένο παιδί στη Νιγηρία.

Μια ανατριχιαστική ιστορία έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας και δείχνει τη φρίκη που βιώνει μεγάλο μέρος της αφρικανικής κοινότητας.

Το μικρό αγόρι αυτή της φρικιαστικής ιστορίας, που είχε μέρες να τραφεί, μπήκε σε σούπερ μάρκετ στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας, Λάγος... λίγο αργότερα κείτεται νεκρό μέσα στα αίματα στη μέση του δρόμου.

Ο 7χρονος που ήταν πεινασμένος μπήκε σε τοπικό μάρκετ για να κλέψει φαγητό, προκειμένου να ικανοποιήσει την πείνα του.

Εκεί, όμως τον έπιασαν και αντί να του δώσουν κάτι να φάει... τον ξυλοκόπησαν άγρια και του έβαλαν φωτιά για παραδειγματισμό. Μάλιστα το πλήθος που παρακολουθούσε το αποτρόπαιο σκηνικό δεν κάλεσε την αστυνομία αλλά αρκέστηκε στο να επικροτεί τη βία. Η δικαιολογία που επικαλέστηκαν, ήταν ότι το συγκεκριμένο παιδί είχε κατηγορηθεί πολλές φορές από τους ντόπιους για κλοπές.

Οι εικόνες είναι γροθιά στο στομάχι. Ένα παιδάκι ανίκανο να κινηθεί, βρίσκεται δεμένο με πανιά στα χέρια και τα πόδια στη μέση του δρόμου, με τους «δικαστές» του να τον βαρούν χωρίς έλεος σε όλο του το σώμα. Τα χτυπήματα είναι τόσο σφοδρά που τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να έχουν αλλοιωθεί. Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται όμως λίγα λεπτά αργότερα, όταν βάζουν φωτιά στον μικρό... προκειμένου να παραδειγματιστούν οι μελλοντικοί κλέφτες που θα προβούν σε μία τέτοια πράξη επειδή πεινάνε...

Σχετικές ειδήσεις