ΚΟΣΜΟΣ

Η αμήχανη στιγμή που η ερωμένη εμφανίζεται στο γάμο του εραστή της ντυμένη με νυφικό (Vid)

Η αμήχανη στιγμή που η ερωμένη εμφανίζεται στο γάμο του εραστή της ντυμένη με νυφικό (Vid)

Αυτή η σοκαρισμένη νύφη και αυτός ο ακόμη πιο σοκαρισμένος γαμπρός δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ την ημέρα του γάμου τους, για όλους όμως τους «λάθος» λόγους.

Καθώς το ζευγάρι ήταν έτοιμο να ενωθεί με τα «δεσμά» του γάμου, η εξαγριωμένη ερωμένη του γαμπρού εισέβαλε στην εκκλησία και «διέλυσε» την τελετή.

Στο βίντεο που «αιχμαλώτισε» τη στιγμή, το αναστατωμένο πλήθος εμφανίζεται να φωνάζει ή να ζητωκραυγάζει, καθώς η αντίζηλος ντυμένη με γαμήλιο φόρεμα αρπάζει το μικρόφωνο και απευθύνεται στο κοινό.

Μιλώντας σε τοπική διάλεκτο, η γυναίκα με το λευκό νυφικό, το λευκό πέπλο και τα λευκά γάντια αποκαλύπτει στους παρευρισκομένους ότι ο γαμπρός διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση μαζί της, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.

Καθώς οι παράνυμφοι προσπαθούν να την απομακρύνουν από την αίθουσα, η νύφη και ο γαμπρός στέκονται σιωπηλοί πλάι-πλάι σα να προσεύχονται η στιγμή αυτή να τελειώσει.

Το περιστατικό, το οποίο πιστεύεται ότι έλαβε χώρα στην Γκάνα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Ghana Audiovisual News, έληξε με συμπλοκή εντός της εκκλησίας.

Δεν έγινε γνωστό εάν η νύφη και ο γαμπρός ολοκλήρωσαν την τελετή μετά από τη δραματική αντιπαράθεση.

Σχετικές ειδήσεις