ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: 14χρονοι μαθητές κέρασαν τη δασκάλα τους γλυκό με το σπέρμα τους!

ΣΟΚ: 14χρονοι μαθητές κέρασαν τη δασκάλα τους γλυκό με το σπέρμα τους!

Τρεις 14χρονοι μαθητές του γυμνασίου Γουέστσαιντ συνελήφθησαν από την αστυνομία της Ομάχα των ΗΠΑ όταν κατά τη διάρκεια μαθήματος οικοκυρικών εκσπερμάτωσαν μέσα σε μείγμα γλυκού και το προσέφεραν στην καθηγήτρια τους για να το δοκιμάσει.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι τρεις μαθητές εγκατέλειψαν την τάξη σε διαφορετικές χρονικές με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες του σχολείου.

«Και οι τρεις παραδέχτηκαν ότι όταν ζητήθηκε από τους μαθητές να γλασάρουν το γλυκό από σφολιάτα που είχαν ετοιμάσει, τα τρία αγόρια ζήτησαν από την δασκάλα τους να τους επιτρέψει να πάνε στην τουαλέτα, με σκοπό να αυνανιστούν, να μεταφέρουν το σπέρμα στην τάξη, να το αναμίξουν με το γλάσο και να το προφέρουν στην καθηγήτρια για γευστική δοκιμή», σύμφωνα με δελτίο τύπου που δημοσιεύει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο KETV.

nintchdbpict000288304560

Η δασκάλα δοκίμασε ένα από τα γλυκά και «αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε γευστικά καλά», γράφει η εφημερίδα Omaha World-Herald, η οποία συμπληρώνει ότι οι υποψίες της καθηγήτριας επιβεβαιώθηκαν από έναν άλλο μαθητή «ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε ακούσει τα τρία αγόρια να αναλύουν το γευσιγνωστικό τους σχέδιο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος».

Δύο από τους τρεις μαθητές παραδέχθηκαν την πράξη, ενώ ο τρίτος δήλωσε ότι επέλεξε να μην λάβει μέρος στη φάρσα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Και οι τρεις μαθητές πρόκειται να δικαστούν με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν πειθαρχικές κυρώσεις από το ίδιο το σχολείο.

Σχετικές ειδήσεις