Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υπέρ του Τραμπ: Το διάταγμα δε στρέφεται κατά του Ισλάμ
Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σεΐχης Αμπντάλα Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν εκτίμησε σήμερα (1/2) ότι το διάταγμα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος στις ΗΠΑ πολιτών επτά κυρίως μουσουλμανικών χωρών, δε στρέφεται κατά του ισλάμ.
«Οι ΗΠΑ έλαβαν μια κυρίαρχη απόφαση», δήλωσε ο αλ Νάχιαν προσθέτοντας ότι θα ήταν «λάθος να πούμε» ότι η απόφαση της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ «στρέφεται συγκεκριμένα εναντίον μιας θρησκείας».
Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που έκανε τις δηλώσεις αυτές στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, πρόσθεσε ότι το διάταγμα του Τραμπ δεν αφορά «τη μεγάλη πλειονότητα των μουσουλμάνων» και ότι είναι «προσωρινό».
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
16:23
∙
WHAT THE FACT
Αυτά είναι τα 12 επαγγέλματα που απειλούνται με εξαφάνιση την επόμενη δεκαετία
16:23
∙
WHAT THE FACT
Αυτά είναι τα 12 επαγγέλματα που απειλούνται με εξαφάνιση την επόμενη δεκαετία
10:26
∙
WHAT THE FACT
Γιατί το κοντέρ του αυτοκινήτου δείχνει διαφορετική ταχύτητα από το Google Maps;
13:21
∙
WHAT THE FACT