ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φρίκη: Μητέρα έκανε στοματικό σεξ στον 3 μηνών γιο της για να γυρίσει ταινία πορνό

Η απόλυτη φρίκη: Μητέρα έκανε στοματικό σεξ στον 3 μηνών γιο της για να γυρίσει ταινία πορνό

Ακόμα και ο πιο διεστραμμένος ανθρώπινος νους αδυνατεί να συλλάβει την αρρωστημένη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα βρέφος, μόλις 3 μηνών, από την ίδια του τη μητέρα.

Η 19χρονη Αμερικανίδα Τζασμίν Νικόλ Πακίγα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, αφού δεν δίστασε να κάνει στοματικό σεξ στο νεογέννητο γιο της, καταγράφοντάς το μάλιστα σε βίντεο προκειμένου να το συμπεριλάβει σε ταινία πορνό για διεστραμμένα γούστα.

Η νεαρή μητέρα από το Muskegon Township του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών φυσικά συνελήφθη, ενώ της αφαιρέθηκε η επιμέλεια του βρέφους, μετά την ανάρτηση του βίντεο σε site με άκρως ακατάλληλο και ιδιαίτερα σκληρό περιεχόμενο.

mitera4

Η Πακίγα κατηγορείται για δύο κακουργήματα, με τον εισαγγελέα να διατάζει την προφυλάκισή της, ορίζοντας ωστόσο εγγύηση ύψους 200.000 δολαρίων. Παράλληλα, έδωσε εντολή να αναζητηθεί και ο πατέρας του άτυχου βρέφους ώστε να του αποδοθούν, αν υπάρχουν, ευθύνες.

mitera3

Βάσει του κατηγορητηρίου, η 19χρονη θα τιμωρηθεί με 20 χρόνια κάθειρξη για το ένα αδίκημα και 30 για το δεύτερο (ποινές που προβλέπονται για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον ανηλίκων), καθώς πιθανότατα δεν θα της αναγνωριστούν ελαφρυντικά λόγω της φύσης του ειδεχθούς εγκλήματος.

Σχετικές ειδήσεις