ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν το δράστη της φονικής επίθεσης στη Χαϊδελβέργη (vid+pics)

Η στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν το δράστη της φονικής επίθεσης στη Χαϊδελβέργη (vid+pics)

Ειδήσεις | Γερμανία: Τον πανικό σκόρπισε το απόγευμα του Σαββάτου (25/02/2017) ένας άνδρας στηΧαϊδελβέργητηςΓερμανίας, όταν εισέβαλεμε το αυτοκίνητό του σεπεζόδρομοπου ήταν γεμάτος από κόσμο, με αποτέλεσμα να σκοτώσει ένα άτομο και να τραυματίσει άλλα δύο.

ΟΡΜΗΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ - ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ - ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ

Δείτε στη photo gallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από το σημείο της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, ύστερα από σύντομη καταδίωξη, πυροβολήθηκε από αστυνομικούς και τραυματίστηκε σοβαρά.

Στη συνέχεια ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένο.

Αρχικά, από την επίθεση είχαν τραυματιστεί τρία άτομα. Ωστόσο, αργά το βράδυ του Σαββάτου, η γερμανική αστυνομία και η Εισαγγελίας της Χαϊδελβέργης ανακοίνωσαν ότι ένας από τους τραυματίες, 73 ετών, κατέληξε στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε το δίκτυο «Russia Today», ο δράστης είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο της επίθεσης από ένα γραφείο ενοικιάσεως οχημάτων στο Αμβούργο.

Σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild, ο άνδρας φέρεται πάσχει από ψυχική διαταραχή, ωστόσο οι Αρχές απέφυγαν να δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο τόσο για το θέμα όσο και ειδικότερα για την ταυτότητά του.

Η εφημερίδα «Rhein-Neckar-Zeitung» ανέφερε ότι πρόκειται για νεαρό Γερμανό, ο οποίος είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι και όταν αυτό έγινε πράσινο, ξεκίνησε με ταχύτητα για να πέσει στην ομάδα των πεζών και στη συνέχεια σε κολώνα.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Δεκέμβριο, ένας ισλαμιστής εισέβαλε με φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 12 άτομα και να τραυματίσει περισσότερα από 50.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τη Γερμανία

Σχετικές ειδήσεις