ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Πυροβόλησε ανήλικο που πήγε να βιάσει τον σκύλο του γείτονα! (pic)

Σοκ: Πυροβόλησε ανήλικο που πήγε να βιάσει τον σκύλο του γείτονα! (pic)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες μιας πρωτοφανούς υπόθεσης που είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.

Οι αρχές του Αρκάνσας προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του μυστηρίου μετά τον πυροβολισμό ενός 14χρονου από μία 40χρονη γυναίκα.

Και αυτό γιατί η Κέρι Λένκερντ ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε τον ανήλικο, προκειμένου να αποτρέψει το βιασμό του σκύλου ενός άλλου γείτονα!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Αμερικανίδας, είδε από το παράθυρο του σπιτιού της τον έφηβο να επιχειρεί να κακοποιήσει σεξουαλικά το σκύλου του γείτονα που βρισκόταν στην αυλή. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν ήταν η πρώτη φορά, αποφάσισε να του δώσει ένα καλό (και αξέχαστο) μάθημα, παίρνοντας το νόμο στα χέρια της.

Έβγαλε έτσι το πιστόλι που έκρυβε στο ντουλάπι και διέταξε τον 14χρονο να πέσει στο έδαφος. Όταν όμως το αγόρι προσπάθησε να το βάλει στα πόδια, η Λένκερντ πυροβόλησε στο γκαζόν για να το τρομάξει.

Οι καταθέσεις των γειτόνων επιβεβαιώνουν πως ακούστηκε ένας πυροβολισμός, ενώ είδαν το αγόρι να απομακρύνεται τρέχοντας.

Ο ανήλικος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, εντοπίστηκε τελικά από την αστυνομία και υποστήριξε ότι η 40χρονη τον απείλησε με το όπλο, ζητώντας του να μείνει ακίνητος και με τα χέρια ψηλά. Όταν ωστόσο διαπίστωσε ότι δεν είναι αστυνομικός, το έσκασε πηδώντας το φράκτη.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο Αρκάνσας οι πολίτες έχουν δικαίωμα να προβούν σε συλλήψεις αν κάποια εγκληματική ενέργεια υποπέσει στην αντίληψή τους, ωστόσο η Λένκερ κατηγορείται για κατάχρηση… εξουσίας.

Συνελήφθη, αλλά αφέθηκε τελικά ελεύθερη, μετά την καταβολή της εγγύησης 5.000 που είχε οριστεί. Η δίκη της, δε, ορίστηκε για τις 5 Ιουνίου.

Σχετικές ειδήσεις