ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: «Πα-τέρας» σκότωσε το παιδί του στο ξύλο και πέταξε το πτώμα στα γουρούνια (Pics+Vid)

Φρίκη: «Πα-τέρας» σκότωσε το παιδί του στο ξύλο και πέταξε το πτώμα στα γουρούνια (Pics+Vid)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έφερε στο φως ηδίκη του 44χρονου Μάικλ Τζόουνς, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση και το φόνο του 7χρονου γιού του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 29χρονη τότε γυναίκα του κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ότι ο σύζυγός της, της επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί όμως μπαίνοντας στο σπίτι έμειναν άναυδοι από την τραγική κατάσταση στην οποία ζούσε η οικογένεια.

Το σπίτι ήταν γεμάτο σκουπίδια και τα παιδιά ήταν εμφανώς κακοποιημένα, είπαν. Μιλώντας με τους γείτονες αποκαλύφθηκε πως η οικογένεια είχε 8 παιδιά και το ένα θεωρείτο εξαφανισμένο για τουλάχιστον ένα χρόνο. Ο 7χρονος Tζόνας, είπαν οι γείτονες, πολύ απλά, κάποια στιγμή εξαφανίστηκε.

mike jones

Όμως οι έρευνες στην πίσω αυλή του σπιτιού αποκάλυψαν κάτι που άφησε έντρομους τους αστυνομικούς. Υπολείμματα ανθρώπου βρέθηκαν στο σημείο όπου τάιζαν τα γουρούνια. Σύμφωνα μαλιστα με τη δικογραφία ο κατηγορουμενος αφού σε μια έκρηξη θυμού σκότωσε, στην κυριολεξία, το παιδί στο ξύλο, στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του στην πίσω αυλή όπου και το έφαγαν τα γουρούνια.

heather jones

Στη δίκη ο 44χρονος Μάικλ Τζόουνς από το Κάνσας παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον 7χρονο γιο του Έντριαν Τζόουνς και καταδικαστηκε σε ισόβια φυλάκιση. Ανάλογες κατηγορίες και ποινή αποδόθηκαν και στη 31χρονη μητριά του μικρού αγοριού, Χέδερ Τζόουνς, η οποία επίσης καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση χωρίς δικαίωμα επανεξέτασης της δικαστικής απόφασης για τουλάχιστον 25 χρόνια.

Πηγή: Kansascity.com, Nypost.com

Σχετικές ειδήσεις