ΚΟΣΜΟΣ

Κτηνωδία: Βίασαν ομαδικά 23χρονη και τη σκότωσαν συνθλίβοντας το κεφάλι της

Κτηνωδία: Βίασαν ομαδικά 23χρονη και τη σκότωσαν συνθλίβοντας το κεφάλι της

Η σορός της βρέθηκε την Πέμπτη σε χωράφι (11/05).

Μια Ινδή έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τους δράστες οι οποίοι της συνέθλιψαν το κρανίο με τούβλα όταν εκείνη απείλησε να τους καταγγείλει στις Αρχές, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στο κρατίδιο Χαριάνα της βόρειας Ινδίας.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες κατηγορούμενους για βιασμό και ανθρωποκτονία στην πόλη Σονιπάτ και άλλοι έξι ανακρίνονται έπειτα από σχετική καταγγελία της μητέρας του θύματος, η οποία τους κατηγορεί για ανάμειξη στο έγκλημα, δήλωσε στο Reuters ο αστυνομικός επιθεωρητής Ασουϊν Σενβί, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η 23χρονη εργάτρια απήχθη από τους άνδρες -ένας εκ των οποίων ήταν γνωστός της- που επέβαιναν σε αυτοκίνητο κοντά από το σπίτι της στο Σονιπάτ. Την μετέφεραν στην γειτονική πόλη Ροχτάκ όπου την βίασαν, σύμφωνα με τον Σενβί.

Η μητέρα του θύματος είχε στο παρελθόν καταγγείλει στις Αρχές έναν από τους κατηγορούμενους επειδή πίεζε την κόρη της να τον παντρευτεί αλλά η διαφωνία τους τελικά είχε διευθετηθεί, είπε ο Σενβί.

Κατά μέσον όρο, 50 εγκλήματα εις βάρος γυναικών καταγράφονται καθημερινά από την αστυνομία της πρωτεύουσας, περιλαμβανομένων τουλάχιστον τεσσάρων βιασμών, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του ομοσπονδιακού υπουργείου Εσωτερικών.

Σχετικές ειδήσεις