ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία Έλληνα Ομογενή: Σοκάρει η φωτογραφία της συντρόφου του (photo)

Δολοφονία Έλληνα Ομογενή: Σοκάρει η φωτογραφία της συντρόφου του (photo)

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Έλληνα ομογενή Μάνου Οικονομίδη, μετά από τη συμμετοχή του σε σεξουαλικό όργιο, κάνει το γύρο των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης - Τραγική φιγούρα η σύντροφός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία η κοπέλα του Οικονομίδη έλαβε ένα μήνυμα μέσω Instagram από άγνωστο αποστολέα το οποίο έγραφε « Το αγόρι σου έκανε έναν μεγάλο λάθος και φροντίσαμε να το «διορθώσουμε»».

egklima copy

«Ω, Θεέ μου, όχι! Μωρό μου, δεν μπορεί να είναι πραγματικό!», φώναξε, μόλις ακούμπησε στα κάγκελα μπροστά από την εξώπορτα.

syntrofos

«(Γιατί) δεν πήγες σπίτι; Γιατί δεν με άκουσες; ... Καλύτερα να πήγαινε στη φυλακή! (Θα) τον παρακαλώ; ... το μωρό μου, το μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της.

Οι γείτονες του Οικονομίδη ήταν σοκαρισμένοι όπως μεταδίδουν ομογενειακά sites.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Είπαν ότι συχνά έμενε με τη φίλη του αντί για το σπίτι που μοιράστηκε με τη μητέρα του και τον πατριό του. Είπαν ότι ήταν ευγενικός και είχε ονειρευτεί μια καριέρα στη μουσική επιχείρηση.

"Είμαι σε απόλυτο σοκ. Ήταν τόσο καλό παιδί ", δήλωσε οι γείτονες Μαρία Μπράνκαλεόν, 54 ετών. "Όμορφο αγόρι - πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει όταν κάποιος τον χρειαζόταν."

Σχετικές ειδήσεις