ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη ανατροπή: Δεν έσπρωξε ο εκατομμυριούχος τη γυναίκα – Ποιος είναι ο δράστης;

Απίστευτη ανατροπή: Δεν έσπρωξε ο εκατομμυριούχος τη γυναίκα – Ποιος είναι ο δράστης;

Το περιστατικό το οποίο έχει καταγράψει βίντεο σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μία 33 γυναίκα διέσχιζε τη γέφυρα Πούτνεϊ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Ξαφνικά ένας διερχόμενος που έτρεχε την πέταξε στο έδαφος μέσα στο δρόμο. Εκείνη την ώρα το δρόμο διέσχισε ένα φορτηγό, ο οδηγός του οποίου κατάφερε να σταματήσει το όχημα, προτού προκληθεί ατύχημα.

Ποιος έσπρωξε τη γυναίκα;

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό ο εκατομμυριούχος Eric Bellquist συνελήφθη για την υπόθεση, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν αυτός που έσπρωξε τη γυναίκα. Ωστόσο, μετά το διασυρμό του αποδείχθηκε είναι αθώος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δικηγόροι του επενδυτικού τραπεζίτη είχαν ανακοινώσει από την Παρασκευή πως έχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. «Ο πελάτης μας έχει εμπλακεί λανθασμένα στην υπόθεση. Αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο δράστης. Έχει αδιάσειστες αποδείξεις ότι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τη στιγμή της επίθεσης. Συνεπώς αναμένουμε ταχεία επίλυση αυτού του εντελώς αναληθούς ισχυρισμού», αναφέραν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.