ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μητέρα μαχαίρωσε τον φίλο της όταν τον ανακάλυψε γυμνό πάνω στην 12χρονη κόρη της (Vid)

Φρίκη: Μητέρα μαχαίρωσε τον φίλο της όταν τον ανακάλυψε γυμνό πάνω στην 12χρονη κόρη της (Vid)

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία του Κλίβελαντ των ΗΠΑ από τη υπόθεση που δημοσιοποίησε η τοπική αστυνομία, κατά την οποία μια γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού και μαχαίρωσε τον ερωτικό της σύντροφο, όταν τον βρήκε γυμνό στο κρεβάτι να προσπαθεί να βιάσει τη 12χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα Cleveland.com ο 31χρονος άντρας μαχαιρώθηκε πέντε φορές στο στήθος και μια φορά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στο σπίτι της φίλης του στο Κλίβελαντ, νωρίς το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η γυναίκα κατέθεσε στους ανακριτές ότι τον ανακάλυψε να προσπαθεί να επιτεθεί σεξουαλικά στην κόρη της. Ενστικτωδώς άρπαξε ένα μικρό μαχαίρι και του επιτέθηκε. Κατά τη διάρκεια της πάλης που ακολούθησε, τόσο η γυναίκα, όσο και η κόρη της, υπέστησαν τραύματα στα χέρια τους.

Ο 31χρονος Troy Parks, συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό και ειδεχθή σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε στους αστυνομικούς ότι υποθέτει πως η φίλη του μπορεί να του επιτέθηκε επειδή πίστευε ότι η 12χρονη κόρη της ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Σχετικές ειδήσεις