ΚΟΣΜΟΣ

Αφηνίασαν ξανά οι μπράβοι του Ερντογάν και έσπασαν στο ξύλο διαδηλωτές (vid)

Αφηνίασαν ξανά οι μπράβοι του Ερντογάν και έσπασαν στο ξύλο διαδηλωτές (vid)

Για άλλη μία φορά οι προσωπικοί φρουροί του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδειξαν πως «ανάβουν» εύκολα και έσπευσαν να δείξουν τη δύναμή τους σε όσους τόλμησαν να διαδηλώσουν κατά του αφεντικού τους.

Όλα συνέβησαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η τουρκοαμερικανική διευθύνουσα επιτροπή στο ξενοδοχείο Marriott Marquis στη Νέα Υόρκη.

Όταν οι διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα και άρχισαν να διαμαρτύρονται κατά του Ερντογάν οι μπράβοι του Τούρκου προέδρου πήραν «φωτιά» κυριολεκτικά και άρχισαν να απομακρύνουν το πλήθος με κλωτσιές και μπουνιές.

Στην αίθουσα επικράτησε κυριολεκτικά χάος και οι προσωπικοί φρουροί έβγαλαν τους διαδηλωτές έξω από την αίθουσα «καροτσάκι». Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα ο Ερντογάν μιλώντας στην εκδήλωση δήλωσε πως δεν πρέπει να επιτρέψουν να χαλάσει μία τέτοια συγκέντρωση εξαιτίας λίγων αδίστακτων τρομοκρατών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη που οι προσωπικοί φρουροί του Ερντογάν δείχνουν πόσο θερμοκέφαλοι είναι. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στις 16 Μαΐου όταν οι μπράβοι του Τούρκου προέδρου είχαν ξυλοφορτώσει τους διαδηλωτές έξω από την κατοικία του Τούρκου πρέσβη στην Ουάσινγκτον κατά την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, από αυτό το περιστατικό, τουλάχιστον δεκαπέντε σωματοφύλακες του Ερντογάν έχουν κατηγορηθεί από τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ και αναζητούνται προκειμένου να δικαστούν.

Δείτε το βίντεο από τα νέα κατορθώματα των μπράβων του Ερντογάν

Σχετικές ειδήσεις