ΚΟΣΜΟΣ

Σαμποτάρισε το αλεξίπτωτο της γυναίκας του για να πάρει λεφτά από την ασφάλεια ζωής!

Σαμποτάρισε το αλεξίπτωτο της γυναίκας του για να πάρει λεφτά από την ασφάλεια ζωής!

Ο άνδραςδικάζεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας...

Ο 37χρονος Βρετανός λοχίας Emile Cilliers, ο οποίος είχε σχέση με δύο γυναίκες, επιχείρησε να σκοτώσει τη σύζυγό του σαμποτάροντας το αλεξίπτωτό της ώστε να σκοτωθεί και να μπορέσει να πάρει τα χρήματα της αποζημίωσης από την ασφάλεια ζωής της. Όλα αυτά για το ποσό των 135.000 ευρώ!

Σε βάρος του λοχία έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας. Την πρώτη φορά χαλάρωσε ένα σωλήνα γκαζιού στην κουζίνα με στόχο να προκαλέσει διαρροή και έκρηξη ενώ τη δεύτερη φορά σαμποτάρισε το αλεξίπτωτό της, όπως μεταδίδει ο Guardian.

sabotaz1

Η δίκη του Βρετανού στρατιωτικού βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 37χρονος πρότεινε στη γυναίκα του να πάει για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στις 5 Απριλίου του 2015. Είχε ήδη σαμποτάρει το αλεξίπτωτο. Η σύζυγος, φυσιοθεραπεύτρια στο στρατό, ήταν έμπειρη αλεξιπτωτίστρια. Έπεσε από τα 1.200 μέτρα ύψος και επέζησε ως εκ θαύματος.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος είναι βουτηγμένος στα χρέη και ήλπιζε να απαλλαγεί από τις οφειλές του με την ασφάλεια ζωής της συζύγου του.

Σχετικές ειδήσεις