ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το εντυπωσιακό δώρο για τα γενέθλια του Πούτιν (Pics)

Αυτό είναι το εντυπωσιακό δώρο για τα γενέθλια του Πούτιν (Pics)

Μια ρωσική-ιταλική εταιρεία προϊόντων πολυτελείας, που φημίζεται για τα συλλεκτικά επιχρυσωμένα κινητά iPhone με ανάγλυφη την προτομή του Ρώσου προέδρου που προσφέρει σε λίγους και εκλεκτούς ετοιμάζεται αύριο Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ημέρα των 65ων γενεθλίων του Βλαντιμίρ Πούτιν, να λανσάρει το νέο της γκάτζετ αφιερωμένη και πάλι σε εκείνον.

Η Caviar, που εδρεύει στη Μόσχα, έχει τιμήσει στο παρελθόν τον Πούτιν με περιορισμένες εκδόσεις επιχρυσωμένων iPhones, αλλά και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντοναλντ Τραμπ, μετά την εκλογή του το 2016.

2c6dd11fd4344b2c9fda4bb8b0955154

Η Caviar ανακοίνωσε ότι η συλλογή "Leaders Putin 2018" περιορίζεται σε μόλις 65 smartphones τύπου iPhone 8, iPhone 8+ and iPhone X, ενώ η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Lenta.ru αναφέρει ότι το πρώτο από αυτά τα iPhones προορίζεται παραδοσιακά για τον ίδιο τον Πούτιν.

Capture

Σύμφωνα μάλιστα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, σκοπός αυτής της κίνησης δεν είναι μόνο ο συμβολικός εορτασμός των γενεθλίων του Ρώσου Προέδρου, αλλά και η στήριξη της ενδεχόμενης υποψηφιότητας του στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου 2018.

Capture 1

Πηγή: TheMoscowTimes

Σχετικές ειδήσεις