ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο Κολοράντο από την ένοπλη επίθεση σε υποκατάστημα της Walmart (pics+vids)

Συναγερμός στο Κολοράντο από την ένοπλη επίθεση σε υποκατάστημα της Walmart (pics+vids)

Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και ένα ακόμα τραυματίστηκε, από την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα) σε υποκατάστημα της Walmart στην πόλη Θόρντον του Κολοράντο.

Από τα πυρά, δύο άνδρες σκοτώθηκαν ενώ μια γυναίκα που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν αρκετούς πυροβολισμούς.

Η αστυνομική διεύθυνση της Θόρντον διευκρίνισε ότι παρότι το περιστατικό έχει τερματιστεί, συνεχίζει το έργο της στον τόπο του εγκλήματος και πρόσθεσε ότι θα δώσει αργότερα πληροφορίες για την υπόθεση στη δημοσιότητα. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

img 3529

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες διαδραματίστηκε το τραγικό περιστατικό ούτε και για τα αίτια.

Στην πόλη Θόρντον, που βρίσκεται 16χλμ. βορειοανατολικά του Ντένβερ, ζουν περίπου 120.000 κάτοικοι.

Πελάτης του καταστήματος, ο Ααρον Στίβενς 44 χρονών, κάτοικος της πόλης, είπε ότι πλήρωνε τα προϊόντα που αγόρασε όταν άκουσε πυροβολισμούς.

«Οι υπάλληλοι και οι πελάτες άρχισαν να ουρλιάζουν και όσοι βρίσκονταν στο εσωτερικό έτρεχαν για να ξεφύγουν» δήλωσε, προσθέτοντας ότι φοβήθηκε για τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο ύποπτος της φονικής επίθεσης σε πολυκατάστημα στο Κολοράντο

Οι Αρχές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος για τον εντοπισμό του δράστη και την τυχόν αναγνώρισή του από τους μάρτυρες, οι οποίοι καταθέτουν. Πλην αυτού, κανένα άλλο στοιχείο δεν υπάρχει για την ταυτότητά του.

Πάνω από 33.000 θάνατοι από πυροβόλα όπλα καταγράφονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα.

Τον περασμένο μήνα ένας ένοπλος δολοφόνησε 58 ανθρώπους στο Λας Βέγκας. Επρόκειτο για το χειρότερο μακελειό στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ.

Σχετικές ειδήσεις