ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Συνελήφθη ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι - Βρέθηκαν αίματα και όπλο στο σκάφος του (pics)

ΣΟΚ: Συνελήφθη ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι - Βρέθηκαν αίματα και όπλο στο σκάφος του (pics)

Θρίλερ με τον αδερφό του Λιονέλ Μέσι, τον 35χρονο Ματίας, ο οποίος συνελήφθη και κινδυνεύει με τριετή φυλάκιση για μία άκρως περίεργη υπόθεση…

Ο Ματίας έχει συλληφθεί και βρίσκεται υπό αστυνομική επιτήρηση, τραυματισμένος, σε νοσοκομείο του Ροσάριο. Όταν πάρει εξιτήριο, θα μεταφερθεί στο κρατητήριο, κινδυνεύοντας με τριετή φυλάκιση για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, ο αδερφός του αστέρα της Μπαρτσελόνα φέρεται πως είχε - όπως ο ίδιος υποστηρίζει - ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, την περασμένη Πέμπτη (30/11/2017), με το σκάφος του, στο οποίο, όμως, εντοπίστηκε αίμα και ένα όπλο, χωρίς άδεια, όπως, τελικά, αποδείχθηκε.

Ο Ματίας, αρχικά, συνάντησε έναν σεκιούριτι και του εξήγησε πως είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο, αφού το σκάφος του «βρήκε» σε αμμόλοφο, καθώς πήγαινε να συναντηθεί με φίλους του, προκειμένου να πάνε για ψάρεμα.

Ωστόσο, ο εν λόγω άνδρας, όταν είδε το όπλο, σε συνδυασμό με τα αίματα, κάλεσε τις Αρχές, που, σε πρώτη φάση, δεν τον βρήκαν όταν τον αναζήτησαν, εκδίδοντας ένταλμα σύλληψης.

Η Αστυνομία, τελικά, τον εντόπισε και τον συνέλαβε, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο, στο οποίο, νοσηλεύεται φρουρούμενος, έχοντας, μάλιστα, σπασμένο σαγόνι.

Ουσιαστικά, κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου, αλλά διερευνάται από πού προέρχονται τα αίματα, με την υπόθεση να έχει αρχίσει να παίρνει πολύ σοβαρή τροπή.

Άλλωστε, ο Ματίας δεν θεωρείται και το… καλύτερο παιδί, καθώς το 2005 είχε συλληφθεί και πάλι για παράνομη οπλοκατοχή.

Εκ μέρους της οικογένειάς του, πάντως, εκδόθηκε ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι είχε όπλο στο σκάφος.

Όπως υποστηρίζουν, ο Ματίας τραυματίστηκε σε ατύχημα και αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε μετά τη σύγκρουση του σκάφους του, καθώς διακομίστηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Δείτε φωτογραφίες από το γεμάτο αίματα σκάφος στην αρχή του άρθρου, στη gallery του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις