ΚΟΣΜΟΣ

Γονείς πήγαν για υπερηχογράφημα – «Πάγωσαν» με αυτό που είδαν (pics)

Γονείς πήγαν για υπερηχογράφημα – «Πάγωσαν» με αυτό που είδαν (pics)

Έκπληκτοι έμειναν μέλλοντες γονείς από την Βρετανία στον πρώτο υπέρηχο. Αυτό που είδαν στην οθόνη δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.

Η Britainy Clark και ο συντροφός της James Grouvel από τη Βρετανία – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun – προσπαθούσαν επί χρόνια να αποκτήσουν ένα παιδί αλλά αυτό ήταν δύσκολο αφού η 24χρονη είχε διαγνωστεί με ενδομητρίωση.

Πρόκειται για μια πάθηση που παρουσιάζεται όταν το ενδομήτριο, δηλαδή ο ιστός που φυσιολογικά επενδύει το εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας και αποκολλάται κάθε μήνα μαζί με το αίμα της εμμήνου ρύσης αναπτύσσεται έξω από αυτήν.

Ωστόσο, το νεαρό ζευγάρι δεν απογοητεύτηκε και συνέχισε τις προσπάθειες. Πριν λίγο καιρό η Britainy αισθάνθηκε αδιαθεσία και όπως μεταδίδει η Sun, ο James την προέτρεψε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Προς μεγάλη έκπληξη και των δύο αυτό βγήκε θετικό.

Το δεύτερο και μεγαλύτερο σοκ ήρθε όμως όταν οι δύο νέοι πήγαν στο γυναικολόγο προκειμένου να κάνουν το πρώτο προγραμματισμένο υπερηχογράφημα. Η 24χρονη μέλλουσα μαμά ξάπλωσε στο ειδικό κρεβάτι και ο γιατρός της άνοιξε την οθόνη προκειμένου να δει για πρώτη φορά το προσωπάκι του μωρού που κυοφορεί.

Τότε όλοι… πάγωσαν. Δίπλα στο μωρό μπορούσε να διακρίνει κανείς και ένα άλλο πρόσωπο.

Οι δύο νέοι θεωρούν – όπως μεταδίδει η Sun – ότι το πρόσωπο αυτό είναι ο φύλακας άγγελός τους που τους βοήθησε να αποκτήσουν παιδί.

Δείτε στην gallery την φωτογραφία από το υπερηχογράφημα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις: Δείτε ποιοι και πόσα θα πάρουν τους επόμενους μήνες

Μπαράζ πληρωμών τις επόμενες ημέρες: Ποιοι και πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Σχετικές ειδήσεις