ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός-Τουρκία: Συγκινητική διάσωση γάτας μετά από 32 ώρες

Σεισμός-Τουρκία: Συγκινητική διάσωση γάτας μετά από 32 ώρες

Σεισμός: Ελπίδα μέσα από τα χαλάσματα έδωσε στους Τούρκους μια γάτα που ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια πολυκατοικίας.

Οι έρευνες στη Σμύρνη συνεχίζονται, έτσι ώστε να εντοπιστούν τυχόν επιζώντες στα συντρίμμια των κτηρίων που κατέρρευσαν από τον φονικό σεισμό που έπληξε το Αιγαίο και προκάλεσε προβλήματα και στη Σάμο.

Στη Σμύρνη παρατηρήθηκαν οι περισσότερες καταρρεύσεις κτηρίων ενώ ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων ανεβαίνει διαρκώς στη γειτονική Τουρκία. Οι διασώστες, ωστόσο, δεν χάνουν το κουράγιο τους και συνεχίζουν τις έρευνες.

Στο συγκρότημα κατοικιών Εμρά είχαν ανασυρθεί 12 νεκροί τις πρώτες ώρες μετά το φονικό σεισμό. Στο σημείο συνεχίστηκαν οι έρευνες καθώς εκεί είχαν εντοπιστεί τα περισσότερα προβλήματα, ωστόσο, για 32 ώρες δεν υπήρξε κανένα σημάδι ζωής.

Η ελπίδα ήρθε μέσα από μια γάτα! Το μικρό αιλουροειδές βρέθηκε ζωντανό και οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν να το ανασύρουν από τα χαλάσματα. Μάλιστα, ένας από τους ανθρώπους που έμενε στη γειτονιά και ήταν εκεί παρακολουθώντας με αγωνία τις έρευνες, ανέλαβε να «υιοθετήσει» τη γάτα και να την περιποιηθεί, καθώς είχε αρκετά τραύματα από τα χαλάσματα που την είχαν καταπλακώσει…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Ερντογάν δημιουργεί το νέο ISIS: Τζιχάντ, σφαγές και τρομοκρατία