ΚΟΣΜΟΣ

Έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου και έφαγε… κλήση για παραβίαση ωραρίου στο παρκάρισμα

Έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου και έφαγε… κλήση για παραβίαση ωραρίου στο παρκάρισμα
Φωτογραφία αρχείου
AP Images

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως καθώς μια 38χρονη έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνδρα που είχε καταρρεύσει σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου και αντί για «ευχαριστώ» κλήθηκε να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό σαν πρόστιμο καθώς ξεπέρασε την επιτρεπόμενη ώρα στάθμευσης…

Την ώρα που η 38χρονη κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της, είδε έναν άνδρα να έχει χάσει τις αισθήσεις του και να πέφτει στο έδαφος. Αμέσως έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες (CPR) μέχρι να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άτυχο άνδρα, και κατάφερε επί της ουσίας να του σώσει τη ζωή.

Αντί, λοιπόν, η γυναίκα αυτή να αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και η πράξη ανθρωπιάς που έκανε να αποτελεί θέμα συζήτησης, την κοινή γνώμη απασχολεί το γεγονός ότι το πάρκινγκ της έστειλε πρόστιμο για το γεγονός ότι ξεπέρασε το επιτρεπόμενο ωράριο στάθμευσης!

Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Η Τζέμα Χατ θα κληθεί να πληρώσει 100 λίρες καθώς η εταιρία Euro Car Parks την ενημέρωσε πως πήρε το αυτοκίνητό της από το πάρκινγκ αργότερα από τον χρόνο για τον οποίο είχε ήδη πληρώσει! Η 38χρονη, μητέρα δυο παιδιών, έκανε ένσταση εξηγώντας πως υπήρχαν κάμερες στον χώρο και είχαν καταγράψει το συμβάν αλλά η εταιρία δεν τη δέχθηκε!

«Σκέφτηκα πως λόγω της κατάστασης, θα ακύρωναν το πρόστιμο. Οι 100 λίρες είναι πολλά χρήματα για εμένα, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου. Έχω δυο μικρά παιδιά που περιμένουν δώρα για τα Χριστούγεννα. Ο κύριος είχε καταρρεύσει δίπλα στις κάμερες, σίγουρα μπορούσαν να δουν τι έγινε», είπε μεταξύ άλλων η 38χρονη γυναίκα που έκανε την πράξη γενναιότητας αλλά αντί για ανταμοιβή εισέπραξε πρόστιμο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα: Εκτέλεσαν 30χρονη μέσα στο σπίτι της - Ήταν ερωμένη πολιτικού!