ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πρίγκιπας Χάρι απαιτεί μία συγγνώμη από το Μπάκιγχαμ - Προσωρινή «γέφυρα» το άγαλμα της Νταϊανα

Ο Πρίγκιπας Χάρι απαιτεί μία συγγνώμη από το Μπάκιγχαμ - Προσωρινή «γέφυρα» το άγαλμα της Νταϊανα

Βαθιά πληγωμένος φέρεται να είναι ακόμη ο Πρίγκιπας Χάρι από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η οικογένειά του τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. Αιτία -η αμφιλεγόμενη για πολλούς- αποκάλυψη του ζεύγους Σάσεξ για την έκδηλη ανησυχία που επικρατούσε στο Παλάτι για το χρώμα που θα είχε το μωρό τους.

Στην πολύκροτη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν δηλώσει ότι ένα μελος της «εταιρείας» όπως αναφέρεται το παλάτι είχε αναρωτηθεί πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα του γιού τους Άρτσι, πληγώνοντας ανεπανόρθωτα το ζεύγος. Η Μέγκαν είχε αποκαλύψει επίσης ότι η Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλάψει λίγο πριν από το γάμο της με το Χάρι για μία ασήμαντη αφορμή, ενώ παρά το γεγονός ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις όταν ήταν έγκυος, δεν έλαβε καμία βοήθεια απο το Παλάτι.

Και ενώ το Παλάτι αρνείται τους ισχυρισμούς αυτούς o δούκας του Σάσεξ εξακολουθεί να απαιτεί μία συγγνώμη από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πηγή προσκείμενη στον ίδιο δήλωσε στο περιοδικό US Weekly ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το όλο θέμα και να συνεχίσει τη νέα του ζωή στις ΗΠΑ. «Το πρόβλημα με το Χάρι είναι ότι είναι πεπεισμένος ότι έχει δίκιο, ανεξάρτητα από τις δηλώσεις του οτι θέλει να προχωρήσει. Δεν πρόκειται να υποχωρήσει μέχρι να λάβει κάποια μορφή συγγνώμης από την οικογένειά του» είπε άνθρωπος του περιβάλλοντός του.


Ο Πρίγκιπας Χάρι και ο αδερφός του Ουίλιαμ μίλησαν σύμφωνα με πληροφορίες μετά την «εκρηκτική» συνέντευξη ,η συζήτησή τους ωστόσο δεν ήταν παραγωγική. Το χάσμα ανάμεσα τους παραμένει βαθύ, τα αδέλφια ωστόσο κρατάνε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για ένα θέμα σημαντικό και για τους δύο και αυτό δεν είναι άλλο από...τη μητέρα τους που τους ενώνει ακόμη και μετά θάνατον.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα «ενώνει» Χάρι Ουίλιαμ...μετά θάνατον


Ενα θέμα με το οποίο ασχολούνται και οι δύο εντατικά ειναι το άγαλμα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που θα αποκαλυφθεί στο Παλάτι του Κένσινγκτον την 1η Ιουλίου, την ημέρα δηλαδή που η αδικοχαμένη Πριγκίπισσα θα γιόρταζε τα 60α της γενέθλια.

Η εφημερίδα Sun γράφει ότι ο γλύπτης Ian Rank-Broadley είπε ότι έστειλε το σχέδιο για επιθεώρηση στους δύο πρίγκιπες . Πηγή προσκείμενη στον καλλιτέχνη επιβεβαίωσε: "Το άγαλμα Θα έχει υπογραφή από τον Γουίλιαμ και τον Χάρι, από όσο γνωρίζω. Ξέρω ότι συνεργάστηκε στενά με τα αγόρια και νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο." Πηγές από το παλάτι τονίζουν ότι τα δυο αδέλφια είναι αποφασισμένα να ολοκληρώσουν το έργο ανεξάρτητα από το προσωπικό τους δράμα.

Θα δώσουν και οι δύο το παρόν στα αποκαλυπτήρια το καλοκαίρι, δύσκολα όμως μπορεί κανείς να τους φανταστεί να χαμογελάνε μπροστά στις κάμερες ο ένας δίπλα στον άλλο. Η εξάδερφή τους Ζάρα Τίνταλ και ο σύζυγός της Mάικ - που πρόσφατα υποδέχθηκαν το τρίτο τους παιδί - φέρεται επίσης ότι κάνουν τα πάντα για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ Γουίλιαμ και Χάρι. Εχουν αναλάβει το ρόλο ειρηνοποιών, προσπαθούν να επαναφέρουν…την ειρήνη στο παλάτι.

Ο μεγάλος θυμός παραμένει


Παρά την προσωρινή ανακωχή στη μνήμη της μητέρας τους ο Χαρι και ο Γουίλιαμ παραμένουν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο «τοσο συναισθηματικά όσο και φυσικά». Ο μεγάλος αδερφός είναι έξαλλος με τη συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα αλλά και ο τελευταίος είναι επίσης θυμωμένος από την πλευρά του για τους δικούς του λόγους.

Πιρς Μόργκαν: Η Μέγκαν ειναι...«σαν τον Πινόκιο»


Λάδι στη φωτιά του «βασιλικού σίριαλ» έριξε για μία ακόμη φορά ο Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν σε συνέντευξή του στην εκπομπή Today του Fox Nation.
Ο ίδιος επανέλαβε ότι η Μέγκαν ουδέποτε έτυχε ρατσιστικής μεταχείρισης από το βρετανικό Τύπο «Δεν το είδα ποτέ. Δεν το πιστεύω» είπε χαρακτηριστικά


Ο πρώην οικοδεσπότης του Good Morning Britain επανέλαβε ότι είχε δικιο που δεν πίστεψε εξ’αρχής το έκπτωτο πριγκιπικό ζεύγος και αυτό γιατί 17 από τους ισχυρισμούς τους ήταν ψευδείς, υπερβολικοί ή δύσκολο να εξακριβωθούν.
«Υπάρχουν τόσα πολλά γελοία ψέματα σε αυτή τη συνέντευξη που ειλικρινά στο τέλος, αν ελεγα ότι πιστεύω τη Μέγκαν θα ήταν σαν να λέω ότι πιστεύω τον Πινόκιο», είπε. Ο Μοργκαν περιέγραψε επίσης την 39χρονη πρώην ηθοποιό ως μια «δούκισσα υπό κατασκευή που έχει ψευδαισθήσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Για πόσο καιρό παρέχει ανοσία το εμβόλιο - Φόβος για τις ομοιότητες με την γρίπη