ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο πατέρας που έβρισε τον Τζο Μπάιντεν στο τηλεφώνημα on camera για τα Χριστούγεννα

Αυτός είναι ο πατέρας που έβρισε τον Τζο Μπάιντεν στο τηλεφώνημα on camera για τα Χριστούγεννα
Ο Τζάρεντ Σμεκ είναι ο πατέρας που έγινε viral όταν είπε στον Τζο Μπάιντεν «άντε γ@@@σου» χρησιμοποιώντας φράση της αργκό και ο πρόεδρος των ΗΠΑ του απάντησε «σύμφωνοι»
AP

Ο Τζάρεντ Σμεκ είναι ο πατέρας που έγινε viral όταν είπε στον Τζο Μπάιντεν «άντε γ@@@σου» χρησιμοποιώντας φράση της αργκό και ο πρόεδρος των ΗΠΑ του απάντησε «σύμφωνοι»

Την ταυτότητα του πατέρα που έγινε viral όταν έβρισε τον Τζο Μπάιντεν χρησιμοποιώντας φράση της αργκό σε τηλεφώνημα που είχαν την παραμονή των Χριστουγέννων και καταγράφηκε on camera με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να του απαντά «σύμφωνοι», αποκάλυψαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο «δράστης» της μοναδικής στιγμής ήταν ο 35χρονος Τζάρεντ Σμεκ ο οποίος τώρα υποστηρίζει, σύμφωνα με την New York Post ότι δεν ήθελε να προσβάλει τον Τζο Μπάιντεν όταν εκστόμισε τη φράση της αργκό που συχνά χρησιμοποιούν οι οπαδοί του Τραμπ, «Let’s go Brandon», η οποία μεταφράζεται ως «άντε γ@@@σου Μπάιντεν».

«Στο τέλος της ημέρας δεν έχω κάτι με τον κ. Μπάιντεν αλλά είμαι εξοργισμένος γιατί πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά» είπε ο Σμεκ μιλώντας στην ιστοσελίδα Oregonian. Ο Σμεκ, μάλιστα, ανήρτησε στο YouTube το βίντεο με το τηλεφώνημα που είχε με τον Τζο Μπάιντεν.

«Στην αρχή πίστευα ότι θα είναι κάτι αυτόματο. Απλά περιμέναμε στην αναμονή και τελικά απάντησαν και σκέφτηκα τότε, ουάου είναι αληθινό» εξήγησε ο 35χρονος ο οποίος, όπως φαίνεται στο βίντεο χαμογέλασε όταν ο Τζο Μπάιντεν τον ρώτησε τι θα ήθελε για τα Χριστούγεννα. «Ένα ήσυχο βράδι» είπε ο Σμεκ στον Μπάιντεν με τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντά «καλή τύχη πατέρα».

«Γνωρίζω το υβριστικό μήνυμα στη φράση Let’s go Brandon αλλά δεν το έκανα ελαφρά τη καρδία ανεξαρτήτως του τι πιστεύω για τον Μπάιντεν. Ήταν απλά μια ειλικρινής κίνηση για να ασκήσω το δημοκρατικό μου δικαίωμα να εκφράσω την οργή μου με αστείο τρόπο. Τον αγαπώ όπως αγαπώ κάθε αδελφή και κάθε αδελφό μου» υποστήριξε ο πατέρας που έβρισε τον Αμερικανό πρόεδρο.

Παράλληλα δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την κίνησή του αυτή ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ αλλά είναι θυμωμένος με τις πολιτικές που ασκεί ο Τζο Μπάιντεν όσον αφορά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και την οικονομία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Αυτά τα τρία ζευγάρια αποχώρησαν – Ποια δίδυμα πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

Διόδια: Αυξάνονται οι τιμές από την Πρωτοχρονιά - Πόσα θα πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα