ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινητικό σκίτσο: Η βασίλισσα Ελισάβετ αγκαλιά με τον Φίλιππο

Συγκινητικό σκίτσο: Η βασίλισσα Ελισάβετ αγκαλιά με τον Φίλιππο
Οι χρήστες των social media αποχαιρετούν την βασίλισσα Ελισάβετ
Twitter

Η Βρετανία θρηνεί τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Μια ζωγραφιά που έχει συγκινήσει ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς χρήστες είναι ένα σκίτσο που δείχνει την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο να έχουν αγκαλιάσει ο ένας τον άλλον καθισμένοι στην εξοχή, πάνω σε μια καρό κουβέρτα. Δίπλα τους ένα από τα κόργκι, τα αγαπημένα σκυλιά της βασίλισσας Ελισάβετ, έχει γείρει στο πλευρό της.

Η λεζάντα κάτω από το σκίτσο γράφει: «Γειά σου και πάλι Λίλιμπετ» όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε ο πρίγκιπας Φίλιππος την αγαπημένη του σύζυγο για πάνω από 70 χρόνια.

Ο Πάντινγκτον συνοδεύει την βασίλισσα Ελισάβετ

Ένα άλλο σκίτσο που κατέκλισε το Twitter δείχνει και πάλι την πλάτη της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία φορά το χαρακτηριστικό πράσινο παλτό της και το ταιριαστό καπέλο της να κρατάει από το χέρι τον αρκούδο Πάντινγκτον.

Δίπλα τους, ακολουθεί και πάλι ένα από τα κόργκι της βασίλισσας, κουβαλώντας πάνω του κατά λάθος βρετανικά σημαιάκια καθώς και μερικά κομμάτια από σάντουιτς μαρμελάδας – μια αγαπημένη λιχουδιά του αρκούδου. Όσο για την λεζάντα, υπάρχουν διάφορες εκδοχές που κυκλοφορούν στο Twitter, με μία από αυτές να αναφέρει:

«Έκανα τα καθήκοντά του Πάντινγκτον, σε παρακαλώ, πήγαινέ με στον σύζυγό μου».

Μια άλλη, από την οπτική γωνία της αρκούδας, γράφει:

«Μη φοβάστε… ο κόσμος θα σας κρατάει το χέρι».