ΚΟΣΜΟΣ

Μόνικα Μπελούτσι-Τιμ Μπάρτον: Tο «καυτό φιλί» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

H Mόνικα Μπέλουτσι
H Mόνικα Μπέλουτσι
Α.Ρ

Η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι και ο παραγωγός ταινιών Τιμ Μπάρτον μοιράστηκαν ένα παθιασμένο φιλί, μετά την αποκάλυψη ότι βγαίνουν κρυφά εδώ και τέσσερις μήνες.

Η γοητευτική Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι και ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών Τιμ Μπάρτον αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί που έγινε viral. Το ζευγάρι εμφανίστηκε χέρι χέρι καθώς έκανε μια ρομαντική βόλτα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πριν σταματήσει για ένα παθιασμένο φιλί που κάνει πλέον το γύρο του κόσμου.

Το ζεύγος συναντήθηκε για πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια, αλλά λέγεται ότι άρχισαν να βγαίνουν μετά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière στη Λυών τον Οκτώβριο. Η 58χρονη Μπελούτσι η οποία ήταν επίτιμη καλεσμένη στο φεστιβάλ, έδωσε στον Μπάρτον το βραβείο Lumiere περίπου την ίδια περίοδο που άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. «Σε όλη μου τη ζωή, δεν ένιωσα ποτέ τόση αγάπη όσο απόψε!» είπε ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, καθώς του παραδόθηκε το βραβείο.

Το ζευγάρι εθεάθη επίσης να κατευθύνεται για να παρακολουθήσει την αναπαραγωγή του Βωβού Ντοκιμαντέρ, που σκηνοθέτησε το 1895 ο αείμνηστος Γάλλος σκηνοθέτης Louis Lumiere. Το γαλλικό περιοφικό Paris Match γράφει ότι η Mόνικα και ο Τιμ «συναντήθηκαν για λίγο στα σκαλιά του Palais des Festivals στις Κάννες το 2006, αλλά μόλις δεκαέξι χρόνια αργότερα, στα παρασκήνια ενός άλλου φεστιβάλ, ήρθαν πιο κοντά».

H Μόνικα ΜπελούτσιΑΡ

Η Mπελούτσι χώρισε από τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre το 2019. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Βενσάν Κασέλ από το 1997 έως το 2013. Το πρώην μοντέλο γνώρισε τον Κασέλ το 1996 στα γυρίσματα της ταινίας l’Appartement του Ζιλ Μιμουνί. Έχουν δύο κόρες, την Deva, η οποία γεννήθηκε το 2004, και τη 13χρονη Leonie.

«Με παρασύρουν η στιγμή και το ένστικτο»

Ήταν μαζί για τρία χρόνια πριν παντρευτούν σε μια ήσυχη τελετή στο Μονακό, στη Γαλλική Ριβιέρα. Η Μόνικα μίλησε για την αγάπη σε μια συνέντευξη στο Paris Match το 2011, όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Κασέλ, παραδεχόμενη οτι δεν υπάρχει «ορθολογισμός» γι 'αυτήν όταν πρόκειται για σχέσεις.

«Με παρασύρουν η στιγμή και το ένστικτο. Χωρίς ορθολογισμό, μόνο συναισθήματα. Αγαπάς ή δεν αγαπάς». «Δεν το αποφασίζεις καθισμένος γύρω από ένα τραπέζι: Εντάξει, έχεις δύο παιδιά, 16 χρόνια ζωής ως ζευγάρι, θα ήταν ωραίο αν διαρκέσει, αλλά πώς θα το κάνεις να λειτουργήσει; Δεν θεωρώ καθόλου ότι το να είσαι ζευγάρι είναι κάτι που μπορείς να εξασκήσεις».

Ο Tιμ Μπάρτον είχε σχέση με την ηθοποιό του The Crown, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ με την οποία χώρισε το 2014. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά ήταν μαζί για 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 20χρονο Μπιλι και τη Νελ, 16 ετών. Η ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό στο περιοδικό Harper's Bazaar το 2016.

«Περνάς από τεράστια θλίψη, είναι ο θάνατος μιας σχέσης, επομένως είναι εντελώς μπερδεμένο. Η ταυτότητά σου, τα πάντα, αλλάζουν (...) Δεν είσαι ο εαυτός σου εκείνη τη στιγμή. Όλοι λένε πάντα ότι πρέπει να είσαι δυνατός και να έχεις αντοχή, αλλά δεν πειράζει να είσαι εύθραυστος»

O Mπάρτον με την Έλενα Μπόναμ ΚάρτερΑΡ

Η Έλενα και ο Τιμ συναντήθηκαν το 2001, αφού συνεργάστηκαν στον «Πλανήτη των Πιθήκων». Ζούσαν σε σπίτια που επικοινωνούσαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, με το κάθε ακίνητο διακοσμημένο με τα δικά τους γούστα και το προσωπικό τους στυλ.

Σε σχέση πλέον με τον 34χρονο συγγραφέα Rye Dag Holmboe, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ είχε πει πρόσφατα στη Daily Mail ότι ένιωθε «πολύ τυχερή» που τον γνώρισε. Είπε ότι ήταν χαρούμενη που επέλεξε να συγκατοικήσει με τον ακαδημαϊκό της φίλο, με τον οποίο υιοθέτησαν κουνέλια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα γάμο το 2018. «Ένα εντελώς τυχαίο πράγμα, στο οποίο παρά λίγο να μην πάμε και οι δύο, οπότε ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που ήταν τόσο τυχαίες και κατέληξαν να καθορίσουν τόσα πολλά. Ένα πραγματικά χαρούμενο ατύχημα και είναι εκπληκτικό πράγμα ».

Αντιμετωπίζοντας το χάσμα ηλικίας των 22 ετών του ζευγαριού, η ηθοποιός είπε προηγουμένως σε συνέντευξή της στους Times: «Όλοι γερνούν με διαφορετικό ρυθμό. Ο φίλος μου είναι απίστευτα ώριμος. Είναι μια ηλικιωμένη ψυχή σε ένα νεαρό σώμα, τι άλλο θα ήθελα; Οι άνθρωποι φοβούνται ελαφρώς τις μεγαλύτερες γυναίκες, αλλά εκείνος όχι. Οι γυναίκες μπορούν να είναι πολύ δυνατές όταν είναι μεγαλύτερες».