ΚΟΣΜΟΣ

Mόνικα Μπελούτσι: Πόζαρε ημίγυμνη στα 58 της - «Είχα πάντα καμπύλες»

Η Μόνικα Μπελούτσι, διαχρονικό πρότυπο θυληκότητας
Η Μόνικα Μπελούτσι, διαχρονικό πρότυπο θυληκότητας
Ιnstagram

Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει για το νέο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού «Madame» με μια αποκαλυπτική διαφάνεια, αποδεικνύοντας ότι η θηλυκότητα δεν έχει ηλικία

Η 58χρονη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, παραμένει αναμφισβήτητα μια από τις πιο λαμπερές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει αποκτήσει εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές για την κομψότητα και την ομορφιά της. Όπως αποδεικνύει η νέα της φωτογράφιση, αλλά και οι δηλώσεις της μεγαλώνει όμορφα και αποδέχεται τις αλλαγές στο σώμα της.

Η Ιταλίδα με την απαράμιλλη γοητεία μίλησε στο γερμανικό περιοδικό για τη θηλυκότητα, τον φεμινισμό, αλλά και... τα κλισέ πρότυπα ομορφιάς. «Φεμινισμός για μένα σημαίνει να μπορώ να νιώθω άνετα με τη θηλυκότητά μου», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για τα κιλά της και τη σχέση που έχει με το σώμα της. «Δεν έχω εμμονή με το βάρος μου. Ήμουν πάντα μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω ήρεμα. Όταν είσαι 50 ή 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν ήσουν 20», είπε.

«Η μεγάλη αλλαγή έρχεται όταν κάνεις παιδιά. Σταματάς να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και έρχεσαι δεύτερος. Αυτό μας δίνει μια άλλη προοπτική», συνέχισε η Μπελούτσι. Όπως ξεκαθάρισε, δεν είναι διατεθειμένη να σπαταλήσει τα χρόνια της ακολουθώντας αυστηρές και εξαντλητικές δίαιτες, ούτε να περνάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο, μόνο και μόνο για να έχει ένα μόνιμο άγχος για την εικόνα της.

Φυσικά, αγαπά τον εαυτό της και τον φροντίζει κάνει πιλάτες για να διατηρείται σε φόρμα και απλώς παρακολουθεί τη διατροφή της για λίγες μέρες αν νιώθει ότι έχει ξεπεράσει αυτό που θεωρεί «ιδανικό».

Η γοητευτική ηθοποιός, είπε επίσης ότι δεν την τρομάζει ο χρόνος που περνάει:«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή κάποιου. Όταν είσαι νέος, έχεις την ομορφιά της νεότητας, την ομορφιά μιας βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Όμως, η ζωή συνεχίζεται»

Όσο για τα παιδιά που απέκτησε με τον Βενσάν Κασέλ είπε: «Éχουμε χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, όμως όταν είσαι γονιός, είσαι γονιός για πάντα. Είναι όμορφο να έχουμε μια καλή σχέση για τα παιδιά μας. Βρισκόμαστε όποτε μπορούμε». Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 18χρονη Ντέβα που είναι ήδη περιζήτητο μοντέλο και την 12χρονη Λεόνι. Το ζεύγος χώρισε το 2013.