ΚΟΣΜΟΣ

Τζακ Νίκολσον: Στο μπαλκόνι του σπιτιού του σε άθλια κατάσταση (vid)

Τζακ Νίκολσον: Στο μπαλκόνι του σπιτιού του, σε άθλια κατάσταση
Ο Τζακ Νίκολσον

Ο Τζακ Νίκολσον εθεάθη για πρώτη φορά έπειτα από 18 μήνες να κάθεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς.

Νέες εικόνες του ηθοποιού Τζακ Νίκολσον βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν ανησυχία. Ο 85χρονος καλλιτέχνης εθεάθη για πρώτη φορά έπειτα από 18 μήνες να κάθεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς. Φορούσε μια φόρμα και ένα μπλουζάκι, ενώ φαινόταν ατημέλητος.

O ίδιος φαίνεται να βρίσκεται στα χαμένα, με τις φήμες πως έχει κλονιστεί η πνευματική του υγεία, να φουντώνουν. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Daily Mail, φίλοι του εξέφρασαν φόβους ότι ο διάσημος σταρ θα πεθάνει μόνος σαν τον άλλο θρύλο του κινηματογράφου, τον Μάρλον Μπράντο.

«Έχει ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι του είναι το κάστρο του. Αλλά οι άνθρωποι εύχονται να έβγαινε από το σπίτι προκειμένου να ξέρουν ότι είναι καλά» δήλωσε ένας φίλος του, που παρέμεινε ανώνυμος, στο Radar Online τον Ιανουάριο.

«Ο Τζακ έχει επαφή με ορισμένους συγγενείς, ειδικά με τον Ρέι που είναι ο προστατευόμενός του και είναι περήφανος γι' αυτόν. Ωστόσο οι μέρες που κοινωνικοποιείται έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», πρόσθεσε. Η ίδια πηγή είχε δηλώσει ότι ο Νίκολσον είναι σε καλή σωματική κατάσταση αλλά «το μυαλό του έχει χαθεί».

Το αλλοπαρμένο του βλέμμα αποτελεί από μόνο του σύμβολο της κινηματογραφικής τρέλας. Δημιούργησε μια ολόκληρη σχολή, ένα καλούπι στο οποίο πάτησαν γενιές και γενιές ηθοποιών, χωρίς να φτάσουν ποτέ το πρωτότυπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ματιά του ήταν το χάρισμά του, η περιουσία του που προσπαθούσε να μη σκορπάει άσκοπα -ίσως γι' αυτό και την έκρυβε πίσω από τα μαύρα γυαλιά, σήμα κατατεθέν του ηθοποιού.

Ο Τζακ Νίκολσον, ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής του, κατά πολλούς ο σημαντικότερος, έχει καταφέρει να ακροβατεί στα ανθρώπινα όρια με το μοναδικό ευφυές υποκριτικό ταλέντο του, προκαλώντας σεισμούς συναισθημάτων, ελκύοντας το κοινό άμα τη εμφανίσει.

Σε λίγες ημέρες, ο Νίκολσον θα γίνει 85 ετών (γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1937).

Σχετικές ειδήσεις

Tζακ Νίκολσον: Εμφανίστηκε μετά από 18 μήνες - Τι φοβούνται για τον ηθοποιό οι φίλοι του

Δέσποινα Μοίρου: «Με τον Τζακ Νίκολσον υπήρξα ζευγάρι»

Τζακ Νίκολσον: Η κόρη που δεν αναγνώρισε ποτέ ο ηθοποιός - «Δεν ήθελε να έχει σχέση μαζί μου»