ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονου

H δασκάλα που κατηγορείται για βιασμό 12χρονου μαθητή της
H δασκάλα που κατηγορείται για βιασμό 12χρονου μαθητή της

Ποινή φυλάκισης 25 ετών αντιμετωπίζει η Aλίσα ΜακΚόμον, μία δασκάλα από το Τενεσί, η οποία συνελήφθη κατηγορούμενη για τον βιασμό ενός 12χρονου αγοριού

Η 38χρονη Αλίσα ΜακΚόμον συνελήφθη έξω από το σπίτι της την Παρασκευή από τους αστυνομικούς του Κόβινγκτον και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Tipton. Η μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν πρώην μαθητή της το 2021 στο σπίτι της, δήλωσε η αρχηγός της αστυνομίας του Κόβινγκτον Ντόνα Τέρνερ.

Η δασκάλα παραδέχτηκε ότι επικοινωνούσε ανάρμοστα με μαθητές, δήλωσε η αστυνομία και τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 24 Αυγούστου, αφού ένας γονέας κατέθεσε εναντίον της, σύμφωνα με το WREG. Αφού ο γονέας έσπασε τη σιωπή του, αρκετοί άλλοι μαθητές ισχυρίστηκαν ότι η ΜακΚόμον τους έκανε φίλος στο διαδίκτυο και μάλιστα έπαιζε μαζί τους βιντεοπαιχνίδια, ανέφερε το πρακτορείο.

«Είναι αφόρητο. Είναι ανείπωτο και είναι 100% αποτρέψιμο. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ντετέκτιβ και εμείς είμαστε τόσο παθιασμένοι με το να βεβαιωθούμε ότι τα θύματα είναι καλά», είπε ο επικεφαλής αστυνομικός

Σύμφωνα με τη Νew York Post, η δασκάλα της τετάρτης τάξης φέρεται να έστειλε στους μαθητές ακατάλληλες φωτογραφίεςτης και να ζήτησε να κάνει σεξ μαζί τους, ανέφερε η εφημερίδα. Κρατείται με εγγύηση 25.000 δολαρίων και υποστηρίζει οτι είναι αθώα. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τα φερόμενα ως θύματα.