ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα για Πικέ: «Είχα πιστέψει στο... μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»

H Σακίρα με τον Πικέ σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές
H Σακίρα με τον Πικέ σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές
Α.Ρ

Η Σακίρα πίστευε στο «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος » πριν από το πολύκροτο τέλος της σχέσης της με τον Ζεράρ Πικέ: «Ήμουν αφοσιωμένη σε εκείνον» εξομολογήθηκε

Η Σακίρα πίστευε ότι ο πρώην σύντροφός της, Ζεράρ Πικέ ήταν το άλλο της μισό, πριν από τη φημολογούμενη απιστία του. Η τραγουδίστρια του «Hips Don't Lie», η οποία ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο του 2022 μίλησε με ειλικρίνεια για το τέλος της 11χρονης σχέσης τους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Billboard που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη (21.9)

«Προτεραιότητά μου ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Πίστευα στο μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος. Πίστεψα σε αυτό το όνειρο και το είχα για μένα, για τα παιδιά μου», είπε στο ρεπορτάζ.

Η ίδια και ο Πικέ απέκτησαν δύο γιους, τον Μίλαν, 10 ετών, και τον Σάσα, 8 ετών. Η Κολομβιανή καλλιτέχνης πρόσθεσε ότι ήλπιζε να έχει μια αιώνια αγάπη παρόμοια με εκείνη που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν οι γονείς της, που είναι μαζί 50 χρόνια.

«Αγαπιούνται όπως την πρώτη μέρα, με μια αγάπη μοναδική και ανεπανάληπτη», εξήγησε η Σακίρα «Ξέρω λοιπόν ότι είναι δυνατό. Και ήταν πάντα το παράδειγμά μου», πρόσθεσε. «Είναι αυτό που ήθελα για μένα και τα παιδιά μου, αλλά δεν συνέβη».

Μίλησε για την 11χρονη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή σε μια συνέντευξη που δημοσίευσε το Billboard. Αναλογιζόμενη τον πρώην έρωτά της με τον Πικέ, η 46χρονη τραγουδίστρια του «She Wolf», παραδέχτηκε ότι έπρεπε να βάλει τη μουσική της καριέρα «στον πάγο», ενώ ζούσε με τον πρώην επαγγελματία αθλητή στην Ισπανία.

«Το θέμα είναι ότι του είχα αφοσιωθεί. Στην οικογένεια, σε αυτόν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθήσω την επαγγελματική μου καριέρα όσο βρισκόμουν στη Βαρκελώνη», είπε. «Δεν μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου και απλώς να πάω κάπου να κάνω μουσική έξω από το σπίτι μου. Ήταν δύσκολο να διατηρηθεί ο ρυθμός», πρόσθεσε.

Αλλά από τότε που επέστρεψε στο Μαϊάμι τον Μάιο, η τραγουδίστρια του «Waka Waka» βρέθηκε στο στούντιο ηχογραφώντας νέα μουσική και σχεδιάζει να κάνει περιοδεία το 2024. Αυτό το «όνειρο» τελείωσε όταν ο ποδοσφαιριστής φέρεται να την απάτησε.

Όσο για τα δύο παιδιά της, η νικήτρια των βραβείων Grammy αποκάλυψε ότι ευδοκιμούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την πρόσφατη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ. «Η κατάσταση των μέσων ενημέρωσης ήταν δύσκολη για αυτά[στη Βαρκελώνη]. Είχαμε παπαράτσι στο κατώφλι μας κάθε μέρα», εξήγησε. «Εδώ, είναι κανονικά παιδιά που απολαμβάνουν την κανονικότητα που αποτελεί για εκείνα το σχολείο: ένα ασφαλές καταφύγιο όπου μπορούν να είναι ο εαυτός τους».

Η Σακίρα και ο Πικέ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους σε κοινή δήλωση που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Η Page Six ανέφερε αργότερα ότι η σούπερ σταρ της μουσικής ήταν «συντετριμμένη» για την υποτιθέμενη απιστία του ποδοσφαιριστή με τη σημερινή του σύντροφο ,Κλάρα Κία Μαρτί.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ φέρεται να ανακάλυψε ότι ο πρώην της είχε σχέση όταν συνειδητοποίησε ότι...η μαρμελάδα της εξαφανιζόταν από το σπίτι τους. Η Σακίρα έχει από τότε πυροδοτήσει φήμες οτι βγαίνει ραντεβού με άλλους διάσημους αθλητές, όπως τον παίκτη των Miami Heat, Τζίμπι Μπάτλερ και τον οδηγό της Formula 1, Λίους Χάμιλτον, αφού εθεάθησαν να περνούν χρόνο μαζί στο Μαϊάμι και τη Βαρκελώνη.