ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Έγινε ανάρπαστη η κόκκινη ολόσωμη φόρμα που φόρεσε στο Super Bowl

Ριάνα: Έγινε ανάρπαστη η κόκκινη ολόσωμη φόρμα που φόρεσε στο Super Bowl

Πόσο κόστισε η κόκκινη φόρμα που φόρεσε η Ριάνα στην εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl 2023

Η κόκκινη ολόσωμη φόρμα της Ριάνα είχε κλέψει την παράσταση στην εμφάνισή της στο Super Bowl, όταν η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ήταν έγκυος για δεύτερη φορά.

Για περίπου 13 λεπτά η Ριάνα ξεσήκωσε το κοινό, ανεβαίνοντας τη σκηνή με την κατακόκκινη φόρμα της, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη και ήταν διακοσμημένη με τρεις vintage διαμαντένιες καρφίτσες και ένα μετάλικ bustler του Τζόναθαν Άντερσον.

Την φόρμα συνδύασε με κόκκινα sneakers και ένα ογκώδες puffer με επίσης κόκκινα γάντια. Η εμφάνισή της αυτή έχει αφήσει το αποτύπωμά της, ενώ 121 εκατομμύρια θεατές την παρακολούθησαν live, ενώ έχει 191 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Ο διάσημος οίκος Loewe ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί μία ειδική έκδοση της φόρμας εκείνης που είχε φορέσει η Ριάνα στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 αξίας 2.900 δολαρίων και μέσα σε λίγες μόνο ώρες έγινε ανάρπαστη.

Ο οίκος τώρα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τρία κομμάτια εμπνευσμένα από την εμφάνιση εκείνη.

Τα ρούχα είναι η ολόσωμη φόρμα σε κόκκινο και μαύρο χρώμα με πολλές τσέπες, μανσέτες με φερμουάρ, ελαστική ζώνη και αφαιρούμενους ιμάντες στα γόνατα και ένα παντελόνι με μαύρο χρώμα με αντίστοιχες λεπτομέρειες.