GOSSIP

Ριάνα: Ετοιμάζει μυστικά την επιστροφή της στη μουσική - Παγκόσμια περιοδεία 32 εκατ. δολαρίων

Ριάνα: Ετοιμάζει μυστικά την επιστροφή της στη μουσική - Παγκόσμια περιοδεία 32 εκατ. δολαρίων
AP

Η Ριάνα επιστρέφει στη μουσική μετά από 7 χρόνια αποχής 

Την επιστροφή της ετοιμάζει η σταρ της ποπ Ριάνα μετά από 7 χρόνια αποχής από τα μουσικά πράγματα.

Η τραγουδίστρια που έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα για να αφοσιωθεί στην επιχειρηματική της καριέρα αλλά και στην οικογένειά της πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει και στη δισκογραφία.

Όπως όλα δείχνουν, το 2024 θα είναι η χρονιά της σούπερσταρ, καθώς σύμφωνα με τη Daily Mail σχεδιάζει «σιωπηλά» παγκόσμια περιοδεία αλλά και νέα τραγούδια.

«Η Ριάνα σχεδιάζει σιωπηλά μια περιοδεία επιστροφής μετά τη συνεργασία της με τη Live Nation(εταιρεία διοργάνωσης events). Η συμφωνία δημιουργήθηκε για τη διευκόλυνση μιας παγκόσμιας περιοδείας και οι συνεργάτες της δουλεύουν σιωπηλά στο Λος Άντζελες για να τα οργανώσουν όλα, ενώ η ίδια φροντίζει την οικογένειά της. Θα ξεκινήσει όταν είναι έτοιμη, να επιστρέψει στις συναυλίες».

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στα νέα επαγγελματικά πλάνα της Ριάνα καθώς και στην επάνοδό της στη διεθνή μουσική σκηνή. Η ποπ σταρ μαζί με τους συνεργάτες της στο Λος Άντζελες σχεδιάζουν την επόμενη περιοδεία της για το 2024-2025, η οποία μάλιστα φέρεται να κοστίζει 32 εκατομμυρία δολάρια.

Οι θαυμαστές της φυσικά περιμένουν πως και πως να απολαύσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια από κοντά μετά από πολλά χρόνια και αναμένεται να γίνει πανικός όπως έγινε φέτος και με την Μπιγιονσέ που επίσης επέστρεψε σε περιοδεία μετά από πολύ καιρό.