ΚΟΣΜΟΣ

Mέγκαν Φοξ: «Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι θέλω να κυκλοφορώ γυμνή»

Η Μέγκαν Φοξ
Η Μέγκαν Φοξ
(Photo by Presley Ann/Getty Images for GQ)

Η Μέγκαν Φοξ είναι πάντα πρόθυμη να πειραματιστεί με το στυλ της και υπάρχουν μέρες που αισθάνεται την ανάγκη «να είναι γυμνή» οπως λέει

Η Μέγκαν Φοξ ακολουθεί τις διακυμάνσεις της διάθεσής της όσον αφορά το προσωπικό της στιλ, είτε αυτό σημαίνει να ντύνεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια είτε να κυκλοφορεί με αδαμιαία περιβολή. «Απλώς πειραματίζομαι τώρα με το να φοράω πραγματικά υπερμεγέθη κομμάτια ή πράγματα που δεν είναι απαραίτητα τόσο αποκαλυπτικά. Αλλά υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που λέει, "όχι, πρέπει να είμαι γυμνή αυτή τη μέρα", είπε στο περιοδικό WWD.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Φοξ αποκάλυψε μερικές από τις πιο ριψοκίνδυνες εμφανίσεις της - συμπεριλαμβανομένου ενός φορέματος άκρως αποκαλυπτικού στο στήθος και ένα μπικίνι μικροσκοπικό - για μια σειρά από φωτογραφίες εμπνευσμένες από τη φύση. Η 37χρονη σταρ της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι», εξήγησε ότι «δεν έχει ένα σταθερό στυλ», γιατί ό,τι ρούχο επιλέξει να φορέσει εξαρτάται απλώς από τη διάθεση της στιγμής»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η συγγραφέας του βιβλίου «Pretty Boys Are Poisonous» αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα στάδιο ζωής κατά το οποίο «ανακαλύπτει ξανά» τι σημαίνει να εκφράζεται μέσα από τα ρούχα. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι νωρίτερα στην καριέρα της, είχε μια «περίεργη σχέση με τη μόδα», καθώς η φήμη της είχε απογειωθεί επενδύοντας και στο σέξι προφίλ της.

«Για τόσο καιρό αρνιόμουν να γίνω διάσημη και απέρριπτα ό,τι κι αν ήταν αυτή η εικόνα που με συνόδευε, αυτό το άτομο που υποτίθεται ότι ήμουν. Και έτσι για πολύ καιρό, απέφευγα τη μόδα και δεν ζούσα με τίποτα άλλο εκτός από αθλητικά παντελόνια ή ρούχα προπόνησης και δεν ήθελα ποτέ να εκφραστώ», είπε

Η φωτογράφιση της Φοξ για το εξώφυλλο του WWD αντικατοπτρίζει τη δυαδικότητα της αισθητικής της, καθώς η σταρ ποζάρει με κομμάτια που καλύπτουν το σώμα, όπως ένα παλτό με ρίγες μέχρι το πάτωμα και ένα μαύρο ζιβάγκο φόρεμα άκρως αποκαλυπτικό. Το τελευταίο διάστημα, η Φοξ διατυμπανίζει ότι παραμένει πιστή στις στυλιστικές της επιλογές, παρά τα όσα λένε οι επικριτές της στο διαδίκτυο.

Όταν μια φωτογραφία, που κοινοποίησε ο κομμωτής της Δημήτρης Γιαννέτος, έδειξε τη Φοξ με ένα σύνολο Jean Paul Gaultier έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θαυμαστές είχαν πολλά να πουν για το τι φαινόταν από κάτω, παρά το γεγονός οτι η αρχική ανάρτηση είχε σκοπό να δείξει το νέο χρώμα μαλλιών της εκείνη την εποχή.

«Πριν αρχίσετε να πληκτρολογείτε θυμωμένα, δεν είναι οι θηλές μου, ηρεμήστε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της, απαντώντας στα τρολ του Διαδικτύου που είχαν άλλη άποψη. «Είναι κρυμμένα με ασφάλεια και εντελώς κάτω από τα καλύμματα των θηλών, οπότε μην ανησυχείτε. Όλοι μας θα ζήσουμε άλλη μια μέρα χωρίς ρήγμα στο χωροχρονικό συνεχές»