ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Θα κυκλοφορήσει ριάλιτι για τη ζωή της - Ο χωρισμός με τον Πικέ και η φορολογική απάτη

Σακίρα: Θα κυκλοφορήσει ριάλιτι για τη ζωή της - Ο χωρισμός με τον Πικέ και η φορολογική απάτη
instagram

Το ριάλιτι σόου τύπου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Σακίρα πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024

Ριάλιτι για τη ζωή της πρόκειται να κυκλοφορήσει η Σακίρα, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, όπου είναι πιθανό να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ, μεταξύ άλλων.

Εδώ και λίγο καιρό, την τραγουδίστρια ακολουθεί ένας κάμεραμαν ο οποίος εθεάθη μαζί της στην τελετή των Βραβείων Λάτιν Γκράμι στη Σεβίλη αλλά και την ημέρα που παρέστη στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, προκειμένου να καταβάλει πρόστιμο μετά από διακανονισμό για να αποφύγει την φυλάκιση σε υπόθεση φοροδιαφυγής που είχε απασχολήσει τα μέσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η Κολομβιανή σταρ εικάζεται ότι θα επικεντρωθεί στη ζωή της τραγουδίστριας κατά το 2022 και το 2023 και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την υποτιθέμενη απιστιά του πρώην συντρόφου της και την φορολογική απάτη.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τηλεοπτική εκπομπή, με τους δημοσιογράφους να αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Σήμερα, εάν είσαι διάσημος και δεν έχεις το δικό σου ριάλιτι, δεν είσαι κανένας».

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Σακίρα βιντεοσκοπεί υλικό για ένα πρότζεκτ, ένα ριάλιτι τύπου ντοκιμαντέρ», είπε η Lorena Vazquez, ενώ πρόσθεσε ότι μετά από όσα έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια η τραγουδίστρια σίγουρα θα είναι δράμα, ενώ αποκάλυψε και τον τίτλο: «El engaño y yo», που μεταφράζεται «Η απάτη κι εγώ» .

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, εικάζεται ότι θα κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο μισό του 2024.