ΚΟΣΜΟΣ

Μπεν Άφλεκ: Η συνήθειά του που οδήγησε «στα μαχαίρια» τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη Τζένιφερ Γκάρνερ

Μπεν Άφλεκ: Η συνήθειά του που οδήγησε «στα μαχαίρια» τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη Τζένιφερ Γκάρνερ

Ένταση έχει ξεσπάσει μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και της «πρώην» του Μπεν Άφλεκ Τζένιφερ Γκάρνερ, για μια συνήθεια που δυσκολεύεται να κόψει ο δημοφιλής ηθοποιός

Ο Μπεν Άφλεκ δυσκολεύεται να κόψει το κάπνισμα και αυτή του η συνήθεια σύμφωνα με δημοσιεύματα προκαλεί προβλήματα μεταξύ της αγαπημένης του Τζένιφερ Λόπεζ, και της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία μοιράζεται την επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star Magazine, η Λόπεζ και η Γκάρνερ είχαν διαφορές το τελευταίο διάστημα γιατί η τελευταία βρίσκει τα τσιγάρα «αηδιαστικά» και ζήτησε από τον Άφλεκ να μην καπνίζει όταν είναι κοντά στα παιδιά της. Απέκτησαν τρία παιδιά από τη 14χρονη σχέση τους που ξεκίνησε το 2004, τη Βάιολετ Αν (18 ετών), τη Σεραφίνα Ρόουζ Ελίζαμπεθ (14) και τον Σάμιουελ (11) πριν αρχίσει να βγαίνει ξανά με τη Λόπεζ το 2021

Από την άλλη πλευρά, η JLo πιστεύει ότι τα τσιγάρα βοηθούν τον Άφλεκ να ηρεμήσει τα άγχη του και να παραμείνει μακριά από το αλκοόλ, και είναι πρόθυμη να ανεχτεί τη συνήθεια αν τον κρατά μακριά από τους άλλους εθισμούς του. Θέλει βέβαια κάποια στιγμή να το κόψει, καθώς την ενοχλεί επίσης ο καπνός του τσιγάρου.

Τα προβλήματα μεταξύ των «Τζένιφερ»

Αυτό έχει προκαλέσει εντάσεις μεταξύ της Γκάρνερ και της Λόπεζ, με την πρώτη να στεναχωριέται με την JLo γιατί θεωρεί ότι αφήνει τον Άφλεκ να καπνίζει όποτε θέλει και όπου θέλει, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό ενοχλεί και την JLo.

Μάλιστα, το RadarOnline.com αναφέρει ότι η Λόπεζ δεν αντέχει τον καπνό και ζήτησε από τον Άφλεκ όταν χρειάζεται ένα τσιγάρο, να το κάνει μακριά της ή τουλάχιστον να χρησιμοποιεί τσίχλα νικοτίνης για να ικανοποιήσει την ανάγκη του.