ΚΟΣΜΟΣ

Μόνικα Μπελούτσι: H αισθησιακή φωτογράφιση στα 59 της που κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί

Μόνικα Μπελούτσι: H αισθησιακή φωτογράφιση στα 59 της που κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί

Η Μόνικα Μπελούτσι μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη νέα της φωτογράφιση στον λογαριασμό της στο Instagram,

Πανέμορφη ακόμα και στα 59 της χρόνια αποδεικνύει ότι παραμένει - στη νέα της φωτογράφιση - η Μόνικα Μπελούτσι.

Η Ιταλίδα καλλονή που επισκέφθηκε πρόσφατα και τη χώρα μας, φωτογραφήθηκε για το κινέζικο Esquire και όλες τις πόζες της, εμφανίζεται απολύτως αισθησιακή και πανέμορφη.

Η Μόνικα μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη νέα της φωτογράφιση στον λογαριασμό της στο Instagram, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η θηλυκότητα και η ομορφιά δεν έχουν ηλικία.

Η Μπελούτσι ξεκίνησε την ενασχόληση της με το modeling, το 1977, σε ηλικία δεκατριών ετών.

Μετά την αποφοίτηση της από το σχολείο, ξεκίνησε σπουδές νομικής στο Πανεπιστήμιο της Περούτζα, τις οποίες όμως εγκατέλειψε το 1988 λόγω του modeling, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Model Management και εγκαταστάθηκε στο Μιλάνο.

Το 1989 ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο και στο Παρίσι αλλά και στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ άλλων, πόζαρε για τον οίκο Dolce & Gabbana αλλά και τη γαλλική έκδοση του περιοδικού μόδας Elle. To 2001, φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Esquire.

Το 2003 φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Maxim ενώ το Men's Health την συμπεριέλαβε στη λίστα με τις "100 Πιο Καυτές Γυναίκες Όλων Των Εποχών" στη θέση 21. Την ίδια χρονιά, δύο εθνικές εφημερίδες την χαρακτήρισαν ιταλικό sex symbol. Το 2004, ούσα έγκυος στην κόρη της, Ντέβα, φωτογραφήθηκε γυμνή για την ιταλική έκδοση του Vanity Fair για να δείξει την αντίθεση της στην ιταλική νομοθεσία και την απαγόρευση δωρεάς σπέρματος, ενώ φωτογραφήθηκε ξανά για το ίδιο περιοδικό το 2010, ούσα έγκυος στη δεύτερη κόρη της.

Από το 2006 μέχρι το 2010, η Μπελούτσι ήταν το πρόσωπο των προϊόντων του οίκου Dior. Το 2012, έγινε το πρόσωπο του οίκου Dolce & Gabbana. Τον Φεβρουάριο του 2016, φωτογραφήθηκε για το ιταλικό GQ.

Την άνοιξη του 2019, περπάτησε για τον οίκο Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.