ΚΟΣΜΟΣ

Χρυσές Σφαίρες 2024: Ρεπόρτερ έχασε διαμάντι 4 καρατίων και ζήτησε βοήθεια από τους σελέμπριτι

Χρυσές Σφαίρες 2024: Ρεπόρτερ έχασε διαμάντι 4 καρατίων και ζήτησε βοήθεια από τους σελέμπριτι

Χρυσές Σφαίρες 2024: Γνωστή δημοσιογράφος έχασε ένα διαμάντι 4 καρατίων στο κόκκινο χαλί και ζητά βοήθεια από διασημότητες!   

Η δημοσιογράφος Κέλτι Νάιτ έχασε ένα αληθινό διαμάντι στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια της τελετής για την απονομή των Χρυσών Σφαιρών του 2024 και το σκηνικό έγινε viral. Tη στιγμή που η ανταποκρίτρια του E! News μετέδιδε ζωντανά το σόου την Κυριακή, η βραδιά της πήρε απρόσμενη τροπή αφού συνειδητοποίησε ότι ένα διαμάντι 4 καρατίων είχε εξαφανιστεί από το δαχτυλίδι της!

Μετά την εξαφάνισή του, δεν έχασε χρόνο, απευθύνοντας άμεσα μία έκκληση για δράση σε ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο ξεκινά με την κήρυξη της «έκτακτης ανάγκης στις Χρυσές Σφαίρες!».

«Εάν είστε διασημότητα και βλέπετε ένα διαμάντι 4 καρατίων στο κόκκινο χαλί, παρακαλούμε να το επιστρέψετε στην Κέλτι Νάιτ στο E!», συνεχίζει. «Γιατί έχει χαθεί και, εμ... είναι πραγματικό»

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε επίσης το βίντεο στην ιστορία της Instagram, γράφοντας, «Έμμεσος κομπασμός αλλά και βοήθεια!». Επίσης το E! δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το αγνοούμενο διαμάντι της, μαζί με μια «ένδειξη» ότι είχε...κάνει φτερά από τη στιγμή που πόζαρε για φωτογραφίες στο χαλί.

«Clue #1: Είχα το διαμάντι όταν τελείωσα το μακιγιάζ γιατί το καθαρίσαμε», έγραψε, προσθέτοντας, «Όταν έβγαλα φωτογραφίες, είχε φύγει» Αργότερα το βράδυ, σε μια άλλη ενημέρωση για το λαμπερό κόσμημα που λείπει, η Νάιτ μοιράστηκε μια φωτογραφία της, ακόμα και στο κόκκινο χαλί να αναζητά το διαμάντι που λείπει, έχοντας γονατίσει. «Ψάχνοντας για διαμάντια», έγραψε παράλληλα με την εικόνα, υποδεικνύοντας ότι δεν είναι πουθενά.