ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στο «κόκκινο χαλί» - Η άβολη ερώτηση για το γάμο της

H Τζένιφερ Λόπεζ στις Χρυσές Σφαίρες
H Τζένιφερ Λόπεζ στις Χρυσές Σφαίρες
ΑΡ

Χρυσές Σφαίρες 2024: Η Τζένιφερ Λόπεζ δέχθηκε μία πολύ άβολη ερώτηση για τον γάμο καθώς ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ δεν τη συνόδευσε στο κόκκινο χαλί

Η Τζένιφερ Λόπεζ δέχθηκε μια αμήχανη ερώτηση σχετικά με τον γάμο στην 81η ετήσια απονομή των «Χρυσών Σφαίρων» στο Λος Άντζελες την Κυριακή, καθώς εμφανίστηκε να περπατά στο κόκκινο χαλί χωρίς τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ.

Η 54χρονη τραγουδίστρια φόρεσε μια εκθαμβωτική στράπλες τουαλέτα σε παστέλ ροζ χρώμα με φουσκωτά μανίκια και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από πέταλα λουλουδιών. Ωστόσο φωτογραφήθηκε κατά κύριο λόγο μόνη της, γεγονός που πυροδότησε μία από τις πιο viral στιγμές στο κόκκινο χαλί όταν ρωτήθηκε πώς ξέρει ότι αυτός θα είναι ο «τελευταίος» γάμος της.

Όταν τη ρώτησαν πώς ξέρει ότι «αυτό είναι», απάντησε σε έναν δημοσιογράφο από το Variety: «Επειδή όταν λένε, οτι ξέρεις, ξέρεις». «Και άλλες φορές που δεν ήξερες… επίσης δεν ήξερες», είπε στη συνέχεια γελώντας και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μπαίνεις πάντα με τις καλύτερες προθέσεις κάθε φορά που ξεκινάς το ο,τιδήποτε»

Οι θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να εκφράσουν την έκπληξή τους αλλά και τη δυσαρέσκειά τους για την «άβολη» ερώτηση. «Είναι τόσο χάλια», έγραψε ένας χρήστης των social media. «Ο οικοδεσπότης ντρόπιασε λίγο την JLo για τους πολλαπλούς γάμους της και τη ρώτησε πώς ξέρει αν αυτός ο σημερινός με τον Μπεν θα διαρκέσει».

Μια άλλη είπε ότι ήταν «ακατάλληλο» και «λίγο ανατριχιαστικό» να τη ρωτάνε «πώς ξέρει ότι αυτός είναι ο τελευταίος γάμος της ενώ είναι εκεί για να στηρίξει τον σύζυγό της». Η ηθοποιός - που έχει ζήσει συγκλονιστικές στιγμές στο ετήσιο σόου των βραβείων στο παρελθόν -έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ κάθισαν σε ένα τραπέζι δίπλα στον Mατ Ντέιμον και τη σύζυγό του, Luciana Barroso, στο λαμπερό event. Οι παιδικοί φίλοι Άφλεκ και Ντέιμον - που κέρδισαν Όσκαρ το 1998 για το σενάριο της ταινίας «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» συνεργάστηκαν εκ νέου για την παραγωγή της νέας ταινίας Air.