ΚΟΣΜΟΣ

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε τα αποτυχημένα ραντεβού στο Tinder

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε τα αποτυχημένα ραντεβού στο Tinder

Η Σάρον Στόουν είπε ότι πάσχει από κοινωνικό άγχος, που την δυσκολεύει στο να μιλάει με κόσμο εκτός του σπιτιού της

Η Σάρον Στόουν μίλησε στους «The Times», εξηγώντας γιατί προσπαθεί να βρει τον έρωτα στην ψηφιακή ζωή αντί για την πραγματική. «Δεν θέλω απλά να μπω στο Tinder για να κάνω σεξ», ανέφερε η Σάρον Στόουν, υπογραμμίζοντας πως «το καταφέρνεις πηγαίνοντας και για έναν καφέ».

Παράλληλα, η Σάρον Στόουν είπε ότι πάσχει από κοινωνικό άγχος, που την δυσκολεύει στο να μιλάει με κόσμο εκτός του σπιτιού της. «Αυτή είναι η χρονιά που θέλω να ερωτευτώ», συμπλήρωσε η Σάρον Στόουν.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει έναν καταδικασμένο κακοποιό, αλλά και έναν χρήστη ηρωίνης, του οποίου η φωτογραφία δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. «Εδειχνε 20.000 ενέσεις ηρωίνης αργότερα απ’ ότι φαινόταν στη φωτογραφία που μου έστειλε», εξομολογήθηκε η Σάρον Στόουν.

Η 65χρονη ηθοποιός γνώρισε τον τελευταίο στο ξενοδοχείο Bel-Air στο Λος Άντζελες και ανέφερε για το ραντεβού τους: «Λέω στον σερβιτόρο: "Θα πάρω ένα ποτήρι νερό". Εκείνος είχε ένα κοκτέιλ: αψέντι ή κάτι τέτοιο. Και του είπα: "Λυπάμαι, δεν μπορώ να μείνω"».

«Ήμουν σχεδόν σαν θεραπευτής» δήλωσε. «Ενας του οποίου η σύζυγος του είπε ότι ήθελε διαζύγιο και είχαν δύο μικρά παιδιά. Πάλευε να το επεξεργαστεί. Και [ο άλλος] είχε χωρίσει με τη φίλη του. Είχε μείνει έγκυος και αντί να παντρευτεί, έκανε έκτρωση... Ηταν ακόμα πολύ ερωτευμένος μαζί της και τον βοήθησα να το επεξεργαστεί. Ηταν πραγματικά ικανοποιητικό και για τους δυο μας. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν ψάχνει κάτι συγκεκριμένο από έναν άντρα. «Ποτέ δεν έψαξα για τίποτα. Γιατί δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει. Στέκεσαι κάπου, κάποιος έρχεται και αρχίζει να σου μιλάει και εσύ γυρνάς και σκέφτεσαι: "Τι;". Και το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι ότι έχουν περάσει δύο χρόνια. Δεν ψάχνεις για μια λίστα και μετά έρχεται η λίστα σου. Αυτό κάνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν σχέσεις. Για να μπορούν να παρηγορηθούν με το γεγονός ότι δεν έχουν σχέση και να νιώσουν ότι κάνουν ενεργά μια προσπάθεια για να συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή τους».