ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Απειλεί με μήνυση φοιτητή που παρακολουθεί τις κινήσεις του ιδιωτικού της τζετ

Τέιλορ Σουίφτ: Απειλεί με μήνυση φοιτητή που παρακολουθεί τις κινήσεις του ιδιωτικού της τζετ

Οι δικηγόροι της Τέιλορ Σουίφτ έχουν ήδη στείλει επιστολή στον φοιτητή ο οποίος στο παρελθόν έχει προκαλέσει την οργή και του Έλον Μασκ

Μπελάδες με έναν φοιτητή, ο οποίος φέρεται να παρακολουθεί το ιδιωτικό τζετ της έχει η Τέιλορ Σουίφτ, με την νομική ομάδα της να απειλεί τον νεαρό με νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Washington Post, οι δικηγόροι της ποπ σταρ έστειλαν επιστολή στον Τζακ Σουίνι, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, που διαχειρίζεται διάφορους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που παρακολουθούν την χρήση ιδιωτικών τζετ δημοσίων προσώπων, μεταξύ των οποίων και της Σουίφτ.

Ο ίδιος, στο παρελθόν έχει προκαλέσει την οργή και του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ.

Για χρόνια, ο φοιτητής διαχειρίζεται τους λογαριασμούς αυτούς και μετρά το αποτύπωμα άνθρακα. Η κάλυψη του Σουίνι η οποία χρησιμοποιεί δημόσια διαθέσιμα δεδομένα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) και σήματα εκπομπής από αεροσκάφη, έχει επαινεθεί ευρέως και του χάρισε ένα βραβείο «Forbes 30 under 30», αναφέρει ο Guardian.

Όμως τον Δεκέμβριο, οι δικηγόροι της σταρ τον κατηγόρησαν για «καταδίωξη και παρενοχλητική συμπεριφορά» με αφορμή την παρακολούθηση της δραστηριότητας του αεροσκάφους της.