ΚΟΣΜΟΣ

Μαντλίν Μακκάν: Νέα τροπή στην εξαφάνιση του κοριτσιού - Εξετάζεται η παράνομη υιοθεσία

Μαντλίν Μακκάν: Νέα τροπή στην εξαφάνιση του κοριτσιού - Εξετάζεται η παράνομη υιοθεσία

«Σχεδίαζε να απαγάγει το παιδί και να το στρατολογήσει. Μετά θα το πουλούσε...» - Σοκαριστική μαρτυρία για την υπόθεση της Μαντλίν Μακκάν

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την εξαφάνιση της 3χρονης τότε Μαντλίν Μακάν, η οποία πριν από 17 χρόνια εξαφανίστηκε από πορτογαλικό θέρετρο.

Η Αστυνομία της Πορτογαλίας και της Βρετανίας δεν έχει εντοπίσει από τότε κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην αποκάλυψη του μυστηρίου, ωστόσο κάποιες μαρτυρίες έρχονται στο φως και δίνουν ελπίδες ότι ίσως το κορίτσι ζει

Μετά από μαρτυρίες λοιπόν, το 2020, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκε ένας Γερμανός παιδόφιλος που βρισκόταν στην περιοχή την ίδια περίοδο με την μικρή Μαντλίν. O Christian B. που βρίσκεται στη φυλακή, αρνείται, ωστόσο, οποιαδήποτε εμπλοκή του με την υπόθεση.

Τι νέο υπάρχει όμως τώρα; Σύμφωνα με το Sky News ένας βρετανός, Ken Ralphs που βρισκόταν στην περιοχή το 2017 αποκάλυψε πως ο Γερμανός παιδόφιλος, μία εβδομάδα πριν την εξαφάνιση είχε εκμυστηρευτεί σε κοινό τους φίλο, πως σχεδίαζε να απαγάγει ένα παιδί πλούσιας οικογένειας, θέλοντας να τον στρατολογήσει. Έπειτα, θα το πουλούσε σε ένα άτεκνο ζευγάρι Γερμανών.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία ο Γερμανός έκανε την προσφορά στον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς ήταν άφραγκος και ζούσε σε μία σκηνή.

Ο Ralphs έμαθε για την απαγωγή όταν ο κοινός γνωστός του ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου.

«Τον ρώτησα τι συμβαίνει και, τελικά, μου εξομολογήθηκε ότι πήγε να εμπλακεί με τον Christian για να κλέψει ένα παιδί από την Praia da Luz από μια πλούσια οικογένεια», είπε. Του αποκάλυψε πως δεν ήθελε να πάρει λύτρα για την απαγωγή, αλλά να δώσει το παιδί σε έναν πελάτη του, ο οποίος θα το πουλούσε σε ζευγάρι.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο Ralphs επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και έμαθε από τις ειδήσεις πως η Μαντλίν, είχε εξαφανιστεί από το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα διακοπών της οικογένειας.