ΚΟΣΜΟΣ

«Πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ: Το... μαύρο πρόβατο των Μίντλετον μπαίνει στο Big Brother

«Πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ: Το... μαύρο πρόβατο των Μίντλετον μπαίνει στο Big Brother

Έξαλλοι είναι οι γονείς της Κέιτ Μϊντλετον με την απόφαση του Γκάρι Γκόλντσμιθ να συμμετάσχει στο Big Brother και τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας... κινδυνεύουν!

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Μπάκιγχαμ μετά την είδηση ότι ο θέιος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ, το «μαύριο πρόβατο» της οικογένειας, πρόκειται να συμμετάσχει στο Celebrity Big Brother. Η ανησυχία είναι μεγάλη σχετικά με το τι θα πεί για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς υπάρχει φόβος ότι μπορεί να διαρρεύσει μυστικά.

Φημολογείται ότι ο 58χρονος Γκόλντσμιθ έχει εξασφαλίσει συμφωνία με τους υπεύθυνους του δικτύου ITV να μπει στο ριάλιτι, που ξεκινά σήμερα το βράδυ.

Μάλιστα οι γονείς της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, μετά τη δήλωση συμμετοχής στο ριάλιτι φέρονται να τον επέπληξαν για την απόφασή του αυτή σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail. Ο επιχειρηματίας και αδελφός της μητέρας της Κέιτ, Κάρολ Μίντλετον εθεάθη την Κυριακή να κάνει κάποια ψώνια της τελευταίας στιγμής, πιθανά ενόψει της συμμετοχής του στο Big Brother, που επιστρέφει στις βρετανικές οθόνες μετά από έξι χρόνια.

Γιατί φοβάται το παλάτι

Η εμφάνισή του στο ριάλιτι θα προκαλέσει, χωρίς αμφιβολία, ακόμα έναν πονοκέφαλο για τη βασιλική οικογένεια, την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει την θεραπεία για τον καρκίνο και η Κέιτ «αγνοείται» ενώ αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση, ενώ παράλληλα θρηνούν τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της Λαίδης Γκαμπριέλα Ουίνδσορ, κόρης του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας του Κεντ.

Πηγές που επικαλείται η βρετανική Sun αναφέρει ότι οι γονείς της Κέιτ δεν είναι και τόσο χαρούμενοι, αλλά μάλλον... εξοργισμένοι για τη συμμετοχή του Γκόλντσμιθ στο Celebrity Big Brother. «Η Κέιτ δεν χρειαζόταν αυτό το άγχος», φέρονται να λένε.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό στο στόχαστρο του Γκόλντσμιθ να βρεθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, στην οποία ο 58χρονος έχει επιτεθεί στο παρελθόν. Ο ίδιος πάντως λέει ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι για να βλάψει την Κέιτ και τον Ουίλιαμ.

Χάρι και Μέγκαν στο στόχαστρο

Πέρυσι, ο Γκόλντσμιθ είχε προσπαθήσει να κερδίσει μία θέση στο I'm A Celebrity ωστόσο απορρίφθηκε εξαιτίας ανησυχιών ότι θα μπορούσε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Ουίλιαμ και την Κέιτ. Στο παρελθόν έχει στραφεί κατά του Χάρι και της Μέγκαν, μετά την κυκλοφορία του Spare, ενώ οι «ειλικρινείς» απόψεις του για το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα γνωστές στη βρετανική κοινωνία.

Οι βασιλικοί εμπειργνώμονες κάνουν λόγο για μία κίνηση «ντροπιαστική» και πιθανά «επικίνδυνη»για τη βασιλική οικογένεια, ενώ οι παραγωγοί «τρίβουν τα χέρια τους» που εξασφάλισαν την παρουσία του Γκόλντσμιθ στο ριάλιτι, ακριβώς λόγω των δεσμών του με τη βασιλική οικογένεια και της τάσης του να λέει ακριβώς ότι σκέφτεται, χωρίς φίλτρα.

Ο θείος της Κέιτ στο παρελθόν είχε επιχείρηση πληροφορικής, ωστόσο το όνομά του ενεπλάκη σε σκάνδαλα, με μία φωτογραφία με ναρκωτικά στην Ίμπιζα να έχει κυκλοφορήσει με εκείνον.

Επίσης, το 2017 ο 58χρονος συνελήφθη καθώς φέρεται να επιτέθηκε στην τέταρτη σύζυγό του έξω από το σπίτι τους στο κεντρικό Λονδίνο. Σύμφωνα με την καταγγελία, την χτύπησε και την έριξε στο έδαφος, αφού τονκατηγόρησε ότι έπαιρνε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια καυγά έξω από το σπίτι τους.