ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Φουντώνει η ανησυχία για την υγεία της μετά την εικόνα της μέσα στο αυτοκίνητο

Κέιτ Μίντλετον: Φουντώνει η ανησυχία για την υγεία της μετά την εικόνα της μέσα στο αυτοκίνητο
Αρχείου - AP

Σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος αλλά και μεγάλο μέρος των διεθνών ΜΜΕ καταπιάνονται με την όψη της Κέιτ Μίντλετον διατυπώνοντας νέα ερωτηματικά για την πορεία της υγείας της μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα

Ερωτηματικά και νέα φημολογία για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε η χθεσινή εμφάνισή της μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της. Πλήθος κόσμου εκφράζει τις ανησυχίες του για την πριγκίπισσα της Ουαλίας αλλά και μεγάλο μέρος του Τύπου καταπιάνεται με το πρόσωπό της, ιδίως εφόσον παρατηρήθηκαν σαφείς αλλαγές στη φυσιογνωμία της.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο, γυαλιά ηλίου, ενώ από το όχημα απουσίαζαν τόσο άλλοι συγγενείς όσο και μέλη της ασφαλείας της. Κι όλο αυτό σχεδόν δύο μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή της χώρα, για την οποία το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει δώσει ενδελεχείς διασαφηνίσεις.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης καταπιάστηκαν με το γεγονός ότι απουσίαζε η φρουρά της Κέιτ Μίντλετον ενώ την ίδια ώρα φούντωσαν τα σενάρια για την υγεία της. Παράλληλα, πολλά διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για μία διαφορετική εικόνα της πριγκίπισσας σε σημείο που αναρωτιούνται εάν πράγματι είναι εκείνη ή κάποια άλλη. Το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του Πάσχα είναι ήδη γνωστό. Το ζητούμενο είναι πότε θα επανέλθει και πώς θα είναι η εικόνα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 8 Ιουνίου 2024 θα είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Κέιτ Μίντλετο. Άλλωστε, η αρχική εκτίμηση ήταν πως η Κέιτ Μίντλετον θα εμφανιζόταν το Πάσχα, κάτι τέτοιο όμως δεν προβλέπεται να συμβεί, καθώς η ανάρρωσή της δείχνει να είναι αρκετά απαιτητική.