ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Αμφισβητούν ότι εμφανίστηκε έξω από το Γουίνσδορ - Ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά της

Κέιτ Μίντλετον: Αμφισβητούν ότι εμφανίστηκε έξω από το Γουίνσδορ - Ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά της

Τα σχόλια στα social media για το αν ήταν όντως η Κέιτ Μίντλετον στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της πήραν φωτιά

Από χθες που κυκλοφόρησε στον παγκόσμιο Τύπο η είδηση με την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, δύο μήνες έπειτα από την εγχείρηση στην κοιλιακή της χώρα, τα social media πήραν φωτιά αναφορικά με το αν επρόκειτο για την ίδια την πριγκίπισσα της Ουαλίας ή απλώς για κάποια που της μοιάζει.

Η χθεσινή είδηση υποστήριζε πως οι παπαράτσι του Ηνωμένου Βασιλείου «συνέλαβαν» την Κέιτ Μίντλετον μαζί με τη μητέρα της έξω από το κάστρο Γουίνδσορ. Στη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου φαίνεται, κατά τα διεθνή δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας στη θέση του συνοδηγού, φορώντας γυαλιά ηλίου, με τη μητέρα της να οδηγεί το αυτοκίνητο, κοντά στο κάστρο Γουίνδσορ. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες είναι μόνες τους στο όχημα, χωρίς να συνοδεύονται από την προσωπική ασφάλεια της Κέιτ Μίντλετον, όπως προσθέτουν τα δημοσιεύματα. Την ίδια ώρα όμως, πολλοί είναι αυτοί που δεν φαίνεται να πείστηκαν ότι πρόκειται για την ίδια την πριγκίπισσα.

Πήραν φωτιά τα social media – «Μήπως δεν είναι η Κέιτ Μίντλετον;»

Τα σχόλια στα social media κάτω από την ανάρτηση του TMZ, που δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία, ήταν άφθονα. Πολλοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για την αδερφή της, την Πίπα Μίντλετον. «Μας περνούν για χαζούς, δεν είναι η Κέιτ» έγραψε κάποιος. «Μμμ... Η γυναίκα στη φωτογραφία μοιάζει εκπληκτικά με την αδερφή της, την Πίπα. Δεν νομίζω ότι είναι η Κέιτ» έγραψε κάποιος άλλος, με πολλούς ακόμη να συμφωνούν. Μάλιστα, κάποιοι αστειεύτηκαν και υποστήριξαν πως επρόκειτο για την Κέιτλιν Τζένερ.

Παράλληλα, πολλοί από τους χρήστες έκαναν ένα βήμα παραπέρα, μπαίνοντας στη διαδικασία να αναλύσουν ενδελεχώς τη φωτογραφία, τονίζοντας πως είχε πολλά pixels και ήταν θολή, επιμένοντας πως στο 2024 υπάρχουν κάμερες με εξαιρετική ανάλυση ακόμη και σε μεγάλο ζουμ. Ωστόσο, κάποιοι κατάφεραν με τη βοήθεια διάφορων φίλτρων, να «ξεθολώσουν» τη φωτογραφία. Το αποτέλεσμα αυτής της επεξεργασίας, σύμφωνα πάντα με αυτούς και άλλους χρήστες των social media, δείχνει ότι δεν είναι η Κέιτ. Μάλιστα, κάποιοι φρόντισαν να τονίσουν πως στη νέα φωτογραφία λείπουν τα χαρακτηριστικά «λακάκια» της πριγκίπισσας.

Πού είναι η Κέιτ Μίντλετον;

Να σημειωθεί πως κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία, άλλοι πως είναι σε κώμα, κάποιοι πως έχει κάνει αισθητική επέμβαση στους γλουτούς ή πως έχει αδυνατίσει υπερβολικά. Από την πλευρά του όμως, το Παλάτι, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα, έβγαλε ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα, αναφέροντας ξανά τα ίδια.

«Από τη σκοπιά μας, ήμαστε πολύ σαφείς από τη δήλωσή μας στην αρχή του Ιανουαρίου ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας σχεδίαζε να είναι εκτός δημόσιας δράσης μέχρι μετά το Πάσχα, κι αυτό δεν έχει αλλάξει. Ήμαστε ξεκάθαροι ότι δεν θα παρέχουμε ενημερώσεις όταν δεν υπάρχει κάτι νέο να μοιραστούμε» τόνιζε η ανακοίνωση.