ΚΟΣΜΟΣ

Kέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά από 70 ημέρες - «Φύλακας άγγελος» στο πλευρό της η μητέρα της

H Kέιτ Μίντλετον
H Kέιτ Μίντλετον
ΑΡ

Η Κέιτ Μίντλετον δέχεται τις φροντίδες της μητέρας της, Κάρολ καθώς αναρρώνει από το χειρουργείο που έκανε πρόσφατα στην κοιλιακή χώρα. Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της εν τω μεταξύ εξακολουθούν να οργιάζουν

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη σε ένα αυτοκίνητο με τη μαμά της, Κάρολ Μίντλετον σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το Backgrid. Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται δημόσια μετά την προγραμματισμένη επέμβαση που έκανε τους Βρετανούς να ανησυχήσουν. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει να εμφανιστεί δημόσια από τα Χριστούγεννα, όταν πήγε στην εκκλησία με την οικογένειά της, καθώς αναρρώνει από τη «μυστηριώδη« επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου

Μια πηγή είχε πει προηγουμένως στο PEOPLE ότι εκτός από τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, οι γονείς της Κέιτ, Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον, «θα είναι εκεί για να της προσφέρουν υποστήριξη». Οι Μίντλετον ζουν σε μικρή απόσταση από την έδρα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Ουίνδσορ, καθώς κατοικούν στο Μπακλμπέρι του Μπέρκσαϊρ, και είναι σταθερή παρουσία στη ζωή των εγγονιών τους, και «κοιμίζουν» συχνά τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών την πριγκίπισσα Σάρλοτ 8, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

«Οι γονείς της είναι ένας διαρκής παράγοντας στην ανατροφή των εγγονιών τους», είπε ένας από τους γνώστες του παλατιού. «Και θα είναι μια καθησυχαστική παρουσία όταν θα επιστρέψει στο Ουίνδσορ για να αναρρώσει». Η Κέιτ εμφανίστηκε με φόντο τις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της που φούντωσαν στο διαδίκτυο, τροφοδοτώντας ένα κύμα θεωριών συνωμοσίας, την περασμένη εβδομάδα αφότου ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ αποχώρησε από μια προγραμματισμένη εμφάνιση την τελευταία στιγμή.

Οι εικασίες ώθησαν το παλάτι να κάνει ένα σπάνιο ανακοινωθέν σχετικά με την ανάρρωση του βασιλιά. Εκπρόσωπος της πριγκίπισσας Κέιτ είπε: «Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα αναλάβει καθήκοντα μετά το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό». Ο εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η πριγκίπισσα «αναρρώνει καλά».

Η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίστηκε δημόσια ήταν τα Χριστούγεννα για την παραδοσιακή εκκλησιαστική έξοδο της οικογένειας. Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η πριγκίπισσα Κέιτ υποβλήθηκε σε «επιτυχημένη» επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην κλινική του Λονδίνου την προηγούμενη μέρα. Παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι τις 29 Ιανουαρίου όταν επέστρεψε στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωση της. Η αρχική δήλωση από το παλάτι ανέφερε ότι «είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα».

Αν και ο λόγος πίσω από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα δεν αποκαλύφθηκε, τα μέσα ενημέρωσης έγραψαν ότι το θέμα δεν σχετίζεται με καρκίνο. Πηγή κοντά στο βασιλικό οίκο είπε πρόσφατα στο PEOPLE ότι είναι «λογικό» η πριγκίπισσα Κέιτ να πάρει τον απαραίτητο χρόνο ανάρρωσης πριν επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της

«Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τους υπόλοιπους από εμάς, καθώς μας λένε συχνά να επιστρέψουμε στη δουλειά το συντομότερο δυνατό, κάτι που μπορεί να είναι επιζήμιο. Είναι καλό για όλους μας να τη βλέπουμε να αφιερώνει χρόνο, να αναρρώνει σωστά και μετά να επιστρέφει», είπε η πηγή. «Όλοι μπορούμε να μάθουμε από αυτό».

«Ακούγεται σοβαρό λόγω του χρόνου [που παίρνει]. Αλλά είναι σε καλά χέρια και θα λάβει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι και είναι μια υγιής νεαρή γυναίκα», είπε η πηγή. «Είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει».

Ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «πήρε άδεια» μετά την επέμβαση της πριγκίπισσας Κέιτ για να την βοηθήσει να αναρρώσει και να φροντίσει τα τρία τους παιδιά, επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα. Με τον βασιλιά Κάρολο να απέχει επίσης από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να «αναλάβει δράση» ως διάδοχος του θρόνου.