ΚΟΣΜΟΣ

Ντακότα Τζόνσον: Αρραβωνιάστηκε με τον Κρις Μάρτιν με τις...ευλογίες της πρώην του Γκουίνεθ Πάλτροου

H Nτακότα Τζόνσον
H Nτακότα Τζόνσον
ΑΡ

Ο Κρις Μάρτιν και η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον «αρραβωνιάστηκαν» μετά από έξι χρόνια σχέσης

Ο τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν ετοιμάζεται να «παντρευτεί» την 34χρονη ηθοποιό ντακότα Τζόνσον μετά από έξι χρόνια σχέσης και μάλιστα με την ευχή της πρώην συζύγου του, Γκουίνεθ Πάλτροου. Ο 47χρονος frontman του γνωστού συγκροτήματος έκανε πρόταση γάμου στην 34χρονη ηθοποιό «πριν από λίγο» και έχει την πλήρη ευλογία της πρώην συζύγου του Γκουίνεθ Πάλτροου, 51 ετών αλλά και των δύο παιδιών τους, Απλ 19 ετών και Mόουζις 17 ετών.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει το ειδύλλιό του ιδιωτικό από τότε που άρχισαν να βγαίνουν πριν από έξι χρόνια. Μια πηγή είπε τώρα στη Mirror: «Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό και κράτησε τα νέα μυστικά. Τώρα όμως αρχίζουν να το μοιράζονται με τον κύκλο τους. Είναι συνεπαρμένοι ο ένας με τον άλλο από την πρώτη μέρα, οπότε το να κάνουν αυτό το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο.

Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν τον γάμο, αλλά απλώς απολαμβάνουν το γεγονός οτι επισημοποίησαν τη δέσμευσή τους».

Η Ντακότα εθεάθη επίσης να φορά ένα σμαραγδένιο πράσινο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της στα 34α γενέθλιά της στο Λος Άντζελες τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Κρις και η Ντακότα γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και «δεν έχουν χωρίσει ούτε στιγμή» από τότε, είπε η ηθοποιός στο Vanity Fair τον Ιούνιο του 2022.

Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2017, το έτος μετά το διαζύγιο του μουσικού από την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου. Τον Ιούνιο του 2019, το ζευγάρι φέρεται να βίωσε μία κρίση που φημολογείται ότι ήταν αποτέλεσμα της πίεσης του frontman των Coldplay για να κάνουν παιδιά.

Αυτό ήταν ένα άλμα που η Ντακότα, στην επαγγελματική της ακμή, δεν ήταν ακόμη διατεθειμένη να κάνει. Ωστόσο, πριν τελειώσει το καλοκαίρι, ήταν ξανά μαζί. Η Ντακότα είπε πρόσφατα ότι αγαπά τα δύο παιδιά του Κρις και της Γκουίνεθ «σαν να εξαρτάται η ζωή της» απο αυτό.

Σε μια συνέντευξη στο Bustle, η 34χρονη ηθοποιός είπε οτι απολαμβάνει να είναι μητριά και ότι πλέον είναι «ανοιχτή» στο ενδεχόμενο να κάνει δικά της παιδιά, αν είναι «γραφτό» να γίνει. Ως μέλος μιας μεγάλης μικτής οικογένειας η ίδια, η Ντακότα έχει μάθει να αγκαλιάζει όπως είπε τις σχέσεις που δεν είναι εξ'αίματος.